בוסטון קרם פאי III
עוגת קרם בוסטון III עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. . 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח 2-8 אינץ מחבתות עוגה עגולות ותחתיות קו עם סיבובים של נייר קלף. לנפות יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר 1 כוס עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב 3/4 כוס.
מערבבים רק מספיק כדי להתמזג היטב; לא overmix.
מחלקים את הבלילה בין 2-8 מחבתות אינץ.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את מילוי קרם מאפה: בסיר קטן, חום 1 כוס חלב לנקודת הרתיחה ולהסיר מחום. בקערת ערבוב חסינת חום, לנצח 3 חלמונים עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד צהוב חיוור. לנצח בקמח 1/4 כוס.
יוצקים את החלב החם לתערובת חלמון הביצה בזרם יציב, פועם כל הזמן. כאשר כל החלב נוספה, מניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים כך שהקערה אינה נוגעת במים, או שופכים את התערובת לתוך החלק העליון של דוד כפול.
חום, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מבשלים 2 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מהחום. מערבבים ב 1 כף חמאה 1 כפית וניל.
כדי להפוך את זיגוג: בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את השוקולד עם 2 כפות חמאה. כאשר חלקה, להסיר מהחום והכה בממתקים סוכר לעשות משחה עבה.
להוסיף 1/2 כפית וניל. הכה בקצת מים חמים. אם זיגוג אין עקביות להפיץ, להוסיף עוד מים 1 כפית בכל פעם.
כדי להרכיב את העוגה, להפיץ את קרם מאפה מקורר על אחת השכבות עוגה.
מניחים שכבה שנייה של עוגה מעל קרם מאפה ומפיצים את זיגוג השוקולד על גבי באמצעות מרית מתכת. אבק העליון עם סוכר ממתקים. מקררים כל שאריות עוגה.