קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

בועה וחריקה עם נקניקיות ורוטב בצל

בועה וחריקה עם נקניקיות ורוטב בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בועה לחרוק עם נקניקיות ורוטב בצל. מנה אחת מכילה 969 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים ופלפל, ציר עוף, לחתיכות בגודל שווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו בועת יום אגרוף & חריקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה וירקות מעורבים במחבת של מים רותחים במשך 15 עד 20 דקות. כאשר הם מבושלים דרך, לנקז ולשים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מחממים גוש שמן זית ומחצית החמאה במחבת גדולה ומוסיפים את הערמונים. כאשר הם מתחילים לרחוש, מוסיפים את תפוחי האדמה וירקות. מועכים את הירקות במחבת, ואז מלטפים את התערובת לצורת פנקייק עבה. מטגנים על חום בינוני במשך כ 1/2 שעה, בודקים את זה כל 5 דקות. כשהתחתית הופכת לזהובה, הופכים אותה לאט לאט ומועכים אותה בחזרה לתוך עצמה. ללטף אותו החוצה שטוח שוב ולהמשיך לבשל עד ממש פריך בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ערמוניםערמונים
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחממים את התנור ומחבת צלייה ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
4
לפענח את נקניק חזיר קישורים לסחוט את המילוי ביניהם עד כל 6 נקניקיות מחוברים יחד. תעשה את אותו הדבר לצבי שלך או לנקניקיות בשר. ללטף אותם כדי לשטח אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
נקניקנקניק
בשר צביבשר צבי
בקרבקר
חזירחזיר
5
טפטוף עם שמן זית ועיסוי זה לתוך 2 נקניקיות הארוכות שלך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
נקניקנקניק
6
מפזרים על קמצוץ של פלפל, רוזמרין וכמה אגוז מוסקט. שים 1sausage על גבי השני לגלגל אותם כמו גלגל שוש! לתקוע 2 שיפודים דרך, בצורת צלב, כדי להחזיק את הנקניקיות יחד.
מרכיבים שתצטרך
שוששוש
רוזמריןרוזמרין
נקניקנקניק
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
7
קח את המחבת שחוממה מראש מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
8
טפטוף בשמן זית ולהוסיף את הבצלים. העונה, להוסיף את שאר החמאה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
בצלבצל
9
מניחים את גלגל הנקניקיות על הבצל ולתקוע את עלי המפרץ בין הנקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
נקניקנקניק
בצלבצל
10
טפטוף עם עוד קצת שמן וצלי בתנור שחומם מראש במשך כ 40 דקות, או עד זהב פריך. כאשר הנקניקיות והבצלים שלך נעשים, הבועה והחריקה שלך צריך להיות מוכן מדי. אם זה עדיין לא שחם, לשים אותו תחת מטלית חמה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר את הנקניקיות לצלחת ומניח את המחבת עם הבצל על התנור. לחסל את החום עד מלא ומערבבים את הקמח, חומץ בלסמי ומלאי. מביאים לרתיחה ולהשאיר להתעבות עקביות רוטב נחמד, ערבוב מדי פעם, ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
נקניקנקניק
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
12
הסר את שיפודים לחתוך את הנקניקיות לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
13
מגישים את הבועה וחריקה עם מנה טובה של נקניק, כפית של רוטב בצל ואולי קצת נחלים לבושים יפים.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
נקניקנקניק
רוטברוטב
בצלבצל
14
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"