קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

המבורגר צ'יפוטלה

המבורגר צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפוטלה בורגר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 954 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. אם יש לך כמון טחון, בצל, פלפל צ'ילי poblano, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צ'יפוטלה-סלסה בורגר, המבורגר חזיר צ'יפוטלה, ו המבורגר עוף עם ממרח אבוקדו וצ'יפוטלה.

הוראות

1
צלי (אופציונלי) צ 'ילי poblano: אם כולל צ' ילי poblano בהמבורגר שלך, תצטרך לצלות אותם קודם. מעיל poblanos עם קצת שמן וגריל או לצלות אותם עד שהם מושחרים מכל הצדדים. לחלופין, אתה יכול לקחת את הפלפלים המישור, un-משומן ולמקם אותם ישירות על מבער גז, הפיכת אותם לפי הצורך, עד שהם מושחרים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים את הפלפלים המושחרים בקערה מכוסה במשך 15 דקות בערך כדי קיטור. לקלף את העור החרוך ולהסיר את כל הזרעים. חותכים לסרטים עבים וזורקים עם מעט שמן צמחי ומלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הפוך את תמהיל המבורגר צ ' יפוטלה: 
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
4
מערבבים את הבשר הטחון, בצל מגורר, צ ' יפוטלים טחונים, רוטב adobo, מלח, כמון, ופלפל שחור יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
שמן פלפלשמן פלפל
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מערבבים בעדינות, רק עד המרכיבים משולבים. אל תתערבב יותר מדי או ההמבורגרים יהיו קשים.
6
טופס קציצות המבורגר: טופס 4-6 קציצות מתערובת ההמבורגר, על 1/4 קילו עד 1/3 קילו כל אחד. לחץ על indent רדוד באמצע הקציצות כדי לשמור על ההמבורגרים מנשיפה בזמן צלייה (לקרוא על למה זה עובד כאן).
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
7
הכן את הגריל: הכן גז או גריל פחם לצלייה בחום בינוני גבוה, או עד שתוכל להחזיק את היד שלך על סנטימטר מעל הסורגים במשך 1 שני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
גריל ההמבורגרים: 
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
להניח את ההמבורגרים על הגריל ומבשלים עם המכסה למטה במשך 6-7 דקות. הרימו את המכסה, הפכו את ההמבורגרים, והמשיכו לצלות עם המכסה למשך 6-7 דקות נוספות, תלוי כמה חם הגריל שלכם וכמה טוב אתם מעדיפים את ההמבורגרים שלכם. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית היא 60° עבור נדיר בינוני, או160 עבור כל הכבוד.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
מוסיפים את הגבינה והגריל את הלחמניות: כאשר ההמבורגרים כמעט מוכנים, מניחים פרוסת גבינת ג ' ק על כל קציצה וסוגרים את מכסה הגריל. הגבינה צריכה להמס בקצת יותר מדקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
אם אתה רוצה טוסט לחמניות בורגר עם ההמבורגרים שלך, טוסט אותם אחרי שיש לך הפך את ההמבורגרים. שים לב כי הלחמניות לא לשרוף, כאשר הם קלויים קלות להעביר אותם למגש ליד הגריל.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
הגשה: כאשר ההמבורגרים מוכנים, מניחים אותם על הלחמניות. למעלה עם פרוסות אבוקדו, אז כמה poblanos קלוי (אם שימוש), כוסברה קטנה, ורוטב חם
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: Malbec, מרלו, Zinfandel

מלבק, מרלו וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי להמבורגר. מרלו יהיה מושלם עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון יין מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות Sur de Los Andes Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.