קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בורבון בטטה וגזר לבן

בורבון בטטה וגזר לבן
בורבון בטטה וגזר לבן יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם קליפת תפוז, חמאה, תפוחי אדמה מתוקים תכשיט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בטטות וגזר לבן, גזר לבן ותפוחי אדמה מתוקים, ו שום ניפץ בטטות וגזר לבן.

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה מתוקים גזר לבן; לחתוך למקלות על 1/2 אינץ 'על ידי 3 עד 4 אינץ'. בעדינות מעיל 12 על 17 אינץ ' מעוטר תבנית אפייה עם תרסיס שמן בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
דַק-דַק-
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מניחים ירקות במחבת, מכסים בחוזקה בנייר כסף, ואופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד רק במכרז כאשר פירסינג, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב סירופ מייפל, סוכר חום, בורבון, חמאה, קליפת תפוזים ומיץ, והל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר רדיד מחבת ומפזרים פקאנים על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את תערובת הסירופ על ירקות ופקאנים; להפוך חתיכות עם מרית כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
אופים עד תערובת סירופ מתעבה ומקלות ירקות, 25 עד 35 דקות יותר, הפיכת חתיכות לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים ירקות מסוכרים למנה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק