בורגר אורז פולנטה ופרא
Polentan והמבורגרים אורז בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 473 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, גבינת צ'דר חדה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו פולנטה רוזמרין קלויה, משמשים, אורז בר, המבורגרים אורז בר, ו דיז'ון בגריל והמבורגר הודו עם אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס 1 כף חמאה בסיר גדול להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את אורז בר, שום, מרווה ורוזמרין; מבשלים ומערבבים עד שהאורז מצופה והתערובת ריחנית.
יוצקים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות.
לאחר 10 דקות, להגדיל את החום בינוני ומערבבים פולנטה. בהדרגה מערבבים במים הנותרים כמו פולנטה סופג אותו. כאשר כל המים נספגים, מערבבים את שאר החמאה וגבינת צ ' דר. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות במשך כ 20 דקות.
חמאה צלחת אפייה גדולה ויוצקים את התערובת לתוכו.
מורחים לתוך שכבה אפילו במידת הצורך ומניחים בצד להתקרר ולהיות המשרד.
כאשר התערובת מתקררת, הקש אותה על קרש חיתוך לחתוך לתוך מעגלים באמצעות זכוכית גדולה או חותך עוגיות. גריל או קציצות מטגנים עד הזהב בצד החיצוני.
מגישים עם התוספות האהובות עליך.