בורגרים בקר בגריל
בורגר בקר בגריל הוא ארוחה צמחונית לקטו אובו . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 210 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פירורי לחם, עלי חסה, מלח ולחמניות המבורגר רב דגנים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל האמריקאי. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61% . הציון הזה מוצק. המבורגרים ממולאים דרום-מערביים בקר , המבורגרים בגריל בקר ושעועית בגריל , והמבורגרים בקר בגריל ממולאים בפרבולון ופטריות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. מעצבים לשמונה קציצות.
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים המבורגרים, ללא כיסוי, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 160° והמיצים מתבהרים.
מגישים על לחמניות עם חסה ועגבנייה.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
מרלו, מלבק וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור בורגר. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. מרלו השזור עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשזור את מרלו]()
לשזור את מרלו
בשל ועסיסי לחלוטין, כמו שזיפים ודובדבנים בקיץ.