בוריטוס ארוחת בוקר ירוק צ'ילי ניו מקסיקו
בוריטוס ארוחת בוקר צ'ילי ירוק ניו מקסיקו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 872 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. מתכונים דומים: בוריטוס ארוחת בוקר בצ'ילה ירוקה, בוריטוס ארוחת בוקר בצ'ילה ירוק חנוק, ו חזיר, ביצה & ירוק צ'ילה תוצרת בית בוריטוס קפוא ארוחת בוקר.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה הקרועים בקערה, מכסים במים, ומניחים בצד. להביא את הבצל, שום, צ ' ילי ירוק, מרק עוף לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד הרוטב מתעבה; לכבות את החום.
בינתיים, מניחים את רצועות הבייקון על מגבות נייר על צלחת בטוחה למיקרוגל, ומבשלים גבוה עד פריך, על 1 דקה לכל רצועה; להפריש.
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מסננים את תפוחי האדמה, ומוסיפים למחבת. כפית שמן חם על תפוחי האדמה; מפזרים את אבקת הבצל, מלח ופלפל. הפוך את תפוחי האדמה מדי פעם, אבל לתת להם לטגן עד חתיכות פריכות טופס ותפוחי האדמה מבושלים דרך, כ 15 דקות.
מניחים את הטורטיות בין שתי מגבות נייר לחות. מיקרוגל על גבוה עד חם, כ -30 שניות.
לרסס מחבת נפרדת עם תרסיס בישול בטעם חמאה ולבשל את הביצים על אש בינונית, לטאטא אותם ברציפות עד הביצים מוגדרות לחלוטין; לכבות את החום.
מניחים כמה תפוחי אדמה, ביצה מקושקשת, ורצועת בייקון בשליש התחתון, משאיר על אינץ 'של מקום מלמטה, ועל 1-1 / 2 אינץ' בצד שמאל וימין ברור לקיפול בוריטו. כפית על קצת רוטב צ 'ילה הירוק, ומפזרים גבינת צ' דר.
מקפלים את הקצוות שמאלה וימינה לאמצע על 1-1/2 ל 2 אינץ'. קח את הקצה התחתון הקרוב ביותר אליך עם המילוי להרים אותו, מושך אותו מעל המילוי, תוך שמירה על הצדדים במקום עד קצה זה עכשיו נוגע טורטייה על 7/8 הדרך עד הקצה העליון. בדוק אם הצדדים עדיין תחובים היטב. אם הם לא להחליק אותם בקצת עכשיו שיש לך את המילוי מכוסה. סיים על ידי תוחב את הדש התחתון כי אתה משך מעל המילוי מתחת למילוי קצת לאטום אותו, ואז להמשיך לגלגל את הבוריטו עד הקצה העליון, ויצרו גליל הדוק.
תן לו לנוח בצד התפר למטה, וזה יישאר נחמד והדוק. חזור עם שאר החומרים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.