קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

בורשט חורף

בורשט חורף
זה יהיה להיט בחג החורף שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בורשט חורף חם ליום חורף קר, בורשט, ו בורשט.

הוראות

1
שים את המרק, סלק ותפוחי אדמה בסיר כבד תחתית גדול ולהביא אותו לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, בערך 20 דקות. לחשוף ומערבבים את הכרוב וחומץ יין אדום. העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל (טעם רמות נתרן במרק לפני המלחה). מבשלים עוד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומגישים חם. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף