בורשט חורף
זה יהיה להיט בחג החורף שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בורשט חורף חם ליום חורף קר, בורשט, ו בורשט.
הוראות
שים את המרק, סלק ותפוחי אדמה בסיר כבד תחתית גדול ולהביא אותו לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, בערך 20 דקות. לחשוף ומערבבים את הכרוב וחומץ יין אדום. העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל (טעם רמות נתרן במרק לפני המלחה). מבשלים עוד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומגישים חם. תהנו!