בזיליקום פרמזן לחם תירס
לחם תירס בזיליקום פרמזן יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם תירס, גבינת פרמזן, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם תירס בזיליקום טבעוני (יכול להיעשות GF מדי!), פרמזן-פלפל ביסקוויט לחם תירס, ו מרק בזיליקום עגבניות עם קרוטונים לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים קמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה אחרת, מקציפים ביצים כדי להתמזג עם חלב חמאה ו 1/4 כוס חמאה.
מוסיפים תירס, בזיליקום וגבינה לתערובת ביצים.
יוצקים נוזלים לתוך תערובת קמח ומערבבים רק עד לחלח באופן שווה.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מרובעת 8 אינץ חמאה להפיץ חלק.
אופים בתנור 400 עד הלחם מעיינות בחזרה כאשר לחוץ קלות במרכז ומתחיל למשוך מן הצדדים, על 30 דקות (25 דקות בתנור הסעה).
חותכים לחם לריבועים. הרם ממחבת עם מרית דקה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.