בזיליקום שעועית ירוקה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בזיליקום שעועית ירוקה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, פירורי לחם, saltplus כשר יותר, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וסלט בזיליקום, סלט שעועית ירוקה עם בזיליקום, בלסמי ופרמזן, ו סלט שעועית ירוקה עם לימון ובזיליקום.
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 400â°F. הגדר את המתלה במרכז.טרום pare אמבט קרח בקערה גדולה.ממלאים סיר גדול עם כ 3 ליטרים של מים.
תן לזה להגיע לרתיחה ולאחר מכן להוסיף כמות טובה של מלח כשר.לזרוק את כל השעועית הירוקה הטרייה לתוך המים הרותחים, לכסות את הסיר עד שהמים רותחים שוב, ואז לבשל חשפו, במשך 4-6 דקות בערך, עד שהם בקושי מבושלים; רך אבל עדיין חזק מספיק כדי לצלם.
מסננים את השעועית בקצרה במסננת, ולאחר מכן לצלול אותם באמבט הקר מוכן. כאשר מגניב להעביר אותם לקערה אחרת ומפזרים אותם עם רבע כפית מלח. שעועית באמת יכולה לקחת הרבה מלח. אז תנו להם לשבת כמה דקות כדי לספוג חלק מהתיבול.בינתיים, לשטוף ולייבש את העגבניות. אם הם גדולים יותר מסנטימטר, תחתוך אותם לחצי אחרת תשאיר אותם שלמים.
חותכים את המוצרלה לקוביות ½ אינץ'. פורסים את עלי הבזיליקום לחתיכות דקות שנקראות הליפונדה. זה קל יותר להשיג את זה אם אתה bindle לא מעט על גבי אחד את השני, ואז לגלגל אותם בסגנון סיגר.
חותכים את הצלב חכם ואתה תישאר עם chiffonades המושלם.לזרוק את גבינת פרמזן מגוררת-רג ' יאנו ופירורי לחם יחד בקערה קטנה. משמנים קלות את הקרביים של צלחת אפייה רדודה, 2 או 3 ליטר עם כפית או יותר של החמאה.
¼ כוס של הגבינה ואת תערובת פירורי לחם על כל החלק התחתון ומעלה את הצדדים של צלחת אפייה.
מוסיפים את העגבניות, קוביות של מוצרלה ובזיליקום גזעים לתוך הקערה המכילה את השעועית הירוקה המקוררת והמליחה.
לטפטף את שמן הזית על כל, מפזרים על ¼ - כפית מלח ולזרוק יחד כמה פעמים.
מפזרים על מחצית הגבינה הנותרים פירורי לחם על גבי לזרוק היטב, עד שהכל מצופה היטב.מגרדים את הירקות ופירורי הלחם לתבנית האפייה ומפיצים אותם בשכבה אפילו מעורבבת ואפילו.
מפזרים מעל פירורי הלחם הנותרים וחותכים את החמאה הנותרת לקוביות ומפזרים אותם על כל החלק העליון.
אופים את gratinate במשך 12 דקות, ולאחר מכן לסובב אותו ואופים עוד 12 דקות. 24 דקות צריך להיות מושלם כדי להשיג קרום מבעבע חום. עם זאת, אם זה לא משחימים לשביעות רצונך למקם אותו תחת מטלית לרגע או שניים במקום לבשל אותו יותר, אשר רק יצליח לבשל את השעועית יתר על המידה.להביא את המטוגן החם לשולחן בתבנית האפייה.