בזלמה-לחם שטוח טורקי
בזלמה-לחם שטוח טורקי הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך יוגורט, קמח, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו לחם. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו לחם קינמון שטוח, לחם רוזמרין שטוח, ו לחם חם ואננס שטוח (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השמרים, הסוכר והמלח במים החמים.
מוסיפים את המים והיוגורט לקמח ומערבבים היטב. הבצק יהיה רך אבל לא דביק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ולעצב אותו לכדור. מכסים את הבצק במטלית לחה ומאפשרים לו לעלות בטמפרטורת החדר במשך 3 שעות.
חותכים את הבצק לארבע מנות. לעצב את הבצק לתוך סיבובים ו לשטח כל סיבוב כאילו אתה עושה בצק פיצה. מכסים את הכדורים עם מטלית לחה ולתת את הבצק לנוח במשך 15 דקות.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על חום בינוני גבוה.
מניחים עיגול בצק אחד במחבת ואופים עד כתמים חומים מופיעים בתחתית, על 1 דקה. הפוך את הלחם ואופים לרגע נוסף.
הסר את הלחם ועטוף אותו במגבת מטבח נקייה כדי להתחמם.
חזור עם כדורי הבצק הנותרים. תאחסן שאריות של לחם שטוח במיכל אטום.