קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

בטח.ריבה אגס ג'לי

בטח.ריבה אגס ג'לי
בטח.ריבה אגס ג'לי עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתאים ל-96 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון, פירות, בטוח ג'לי פירות פקטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פונץ 'פירות של פר-סלט ג' לי-להכין סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים extran, סלט ג'לי ירוק בהיר של פור - זה סלט ג' לי מורח, ו ריבת ברי דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
לנקז הרבה לפני מילוי.
5
קליפה אגסים הליבה. טוחנים דק או קוצצים פירות. למדוד בדיוק 4 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-qt. סיר. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מערבבים בפקטין.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
7
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק מבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8
מוסיפים סוכר, מערבבים. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
10
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים עם מכסים של 2 חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.)