בטח.ריבה אגס ג'לי
בטח.ריבה אגס ג'לי עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתאים ל-96 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון, פירות, בטוח ג'לי פירות פקטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פונץ 'פירות של פר-סלט ג' לי-להכין סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים extran, סלט ג'לי ירוק בהיר של פור - זה סלט ג' לי מורח, ו ריבת ברי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
קליפה אגסים הליבה. טוחנים דק או קוצצים פירות. למדוד בדיוק 4 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-qt. סיר. מערבבים במיץ לימון.
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק מבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים סוכר, מערבבים. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים עם מכסים של 2 חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.)