קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות21
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטה מוקרם עם אגוזי פקאן מתובלים צ'ילה

בטטה מוקרם עם אגוזי פקאן מתובלים צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גראטין בטטה עם פקאן מתובל צ'ילה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 431 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן טחון, מלח כשר, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו מוקרם בטטה עם בורבון ופקאנים, מוקרם בטטה מתובל, ו מוקרם בטטה מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
2
צולים את תפוחי האדמה המתוקים על תבנית אפייה גדולה במשך כשעה ו -10 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את אגוזי הפקאן, הסוכר ואבקת הצ ' יפוטלה ומבשלים על אש בינונית, ערבוב, עד שהסוכר מתחיל לקרמל והפקאנים מצופים היטב, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מורחים את הפקאן על גיליון אפייה מצופה קלף, מפזרים מלח ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים את תפוחי האדמה לשניים לאורכו ולגרוף את הבשר לקערה של מעבד מזון; להשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את הדבש, קינמון,allspice וציפורן למעבד ומחית.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את השמנת ואת מחית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
לגרד את תפוחי האדמה לתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'; לפזר את המרשמלו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים בשליש העליון של התנור במשך 25 דקות, עד המרשמלו זהובים.
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים עם אגוזי פקאן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך