בטטה מוקרם עם אגוזי פקאן מתובלים צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גראטין בטטה עם פקאן מתובל צ'ילה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 431 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן טחון, מלח כשר, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו מוקרם בטטה עם בורבון ופקאנים, מוקרם בטטה מתובל, ו מוקרם בטטה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את תפוחי האדמה המתוקים על תבנית אפייה גדולה במשך כשעה ו -10 דקות, עד למכרז.
בינתיים, במחבת, להמס את החמאה.
מוסיפים את אגוזי הפקאן, הסוכר ואבקת הצ ' יפוטלה ומבשלים על אש בינונית, ערבוב, עד שהסוכר מתחיל לקרמל והפקאנים מצופים היטב, 8 דקות.
מורחים את הפקאן על גיליון אפייה מצופה קלף, מפזרים מלח ולתת מגניב.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים לאורכו ולגרוף את הבשר לקערה של מעבד מזון; להשליך את העורות.
מוסיף את הדבש, קינמון,allspice וציפורן למעבד ומחית.
מוסיפים את השמנת ואת מחית. מתבלים במלח ופלפל.
לגרד את תפוחי האדמה לתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'; לפזר את המרשמלו על גבי.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 25 דקות, עד המרשמלו זהובים.
מפזרים עם אגוזי פקאן ומגישים.