בטטה מוקרם עם בצל מקורמל
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 52 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר ופלפל, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו תפוחי אדמה מוקרמים עם בצל מקורמל, מערבולת תפוחי אדמה אדום ומתוק עם בצל מקורמל, ו מבשלים את הספר: מוקרם בטטה עם בצל ומרווה (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פירורי לחם יבשים משובחים 0 (יכול להיות או להרחיק) אבקת פלפל צ'יפוטלה (אופציונלי ) 13 מחממים את התנור ל-350 ° F ומשמנים קלות תבשיל 9x או צלחת גראטן בשמן זית או חמאה. מחממים את החמאה במחבת כבדה (ברזל יצוק, באופן אידיאלי) וכאשר הוא קצף, מוסיפים את הבצל. שפרינק 4 שיני שום, טחון 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli) 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא שמן זית 2 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל, קלופים וחתוכים לחצי ירח דק 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פרמזן מגוררת 2 (חוֹרֶף) עלי מרווה קצוצים דק 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא תפוח אדמה מתוק ומרווה מוקרם 1 קילוגרם בטטות או בטטות (3 עד 4 תפוחי אדמה גדולים) 2 (חוֹרֶף) חמאה ללא מלח