בטטה ממולאת עם שטרויזל פקאן ומרשמלו
בטטה ממולאת עם שטרויזל פקאן ומרשמלו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.62 דולר למנה. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. 199 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. גשו לסופר וקנו מרשמלו, חמאה, חתיכות פקאן ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-20 דקות. עם ציון ספונקולרי של 79%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: בטטה שטרויזל-פקאן, בטטה אפויות פעמיים עם ציפוי שטרויזל פקאן, ובטטות ממולאות תפוחים ופקאן.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
שוטפים את הבטטות, מקרצפים אותן היטב כדי להסיר לכלוך. בעזרת מזלג דוקרים את הבטטות בכמה נקודות ומניחים אותן על תבנית.
אופים כ-45 דקות, או עד שסכין הננעצת במרכז נכנסת בקלות.
בקערה גדולה מערבבים את החמאה, הסוכר החום והקמח יחד עד לקבלת מראה פירורי.
מוסיפים את הקינמון, המלח, הפקאנים והמרשמלו; מקפלים את תוספת השטרויזל יחד לאיחוד.
פורסים את הבטטות לאורכן במרכז ודוחפים את הקצוות לכיוון האמצע כך שייפתח. ממלאים את הבטטות בנדיבות בציפוי השטרויזל ומחזירים לתנור.
אופים עוד 20 דקות, או עד שהציפוי מבעבע ושחום.