קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטה ממולאת עם שטרויזל פקאן ומרשמלו

בטטה ממולאת עם שטרויזל פקאן ומרשמלו
בטטה ממולאת עם שטרויזל פקאן ומרשמלו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.62 דולר למנה. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. 199 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. גשו לסופר וקנו מרשמלו, חמאה, חתיכות פקאן ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-20 דקות. עם ציון ספונקולרי של 79%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: בטטה שטרויזל-פקאן, בטטה אפויות פעמיים עם ציפוי שטרויזל פקאן, ובטטות ממולאות תפוחים ופקאן.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
3
שוטפים את הבטטות, מקרצפים אותן היטב כדי להסיר לכלוך. בעזרת מזלג דוקרים את הבטטות בכמה נקודות ומניחים אותן על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותקתפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
4
אופים כ-45 דקות, או עד שסכין הננעצת במרכז נכנסת בקלות.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
1/4 כוס חזיר משוך מוכן1/4 כוס חזיר משוך מוכן
5
בקערה גדולה מערבבים את החמאה, הסוכר החום והקמח יחד עד לקבלת מראה פירורי.
מרכיבים שתצטרך
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסות
ציוד שתשתמש בו
2 לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')2 לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
6
מוסיפים את הקינמון, המלח, הפקאנים והמרשמלו; מקפלים את תוספת השטרויזל יחד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ1 בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ
2 כפות ריבת תות או פטל2 כפות ריבת תות או פטל
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך
7
פורסים את הבטטות לאורכן במרכז ודוחפים את הקצוות לכיוון האמצע כך שייפתח. ממלאים את הבטטות בנדיבות בציפוי השטרויזל ומחזירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותקתפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
8
אופים עוד 20 דקות, או עד שהציפוי מבעבע ושחום.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר