בטטות מרוסקות
בטטות מרוסקות הן מנה ראשונה ל-8 מנות. תמורת 1.27 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 6 גרם שומן , וסך של 445 קלוריות . מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. אם יש לכם בטטות, תבליני פאי דלעת, מרשמלו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . ציון זה טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מטוגנים ולימון מרוסקים , תפוחי אדמה מרוסקים ושום פריכים , ופטוצ'יני עם אפונה מרוסקת .
הוראות
מבשלים בטטות עד שהן רכות.
קולפים ומועכים עד לקבלת גושים פחות או יותר.
מוסיפים סוכר חום, מיץ תפוזים וקליפה, בורבון, חמאה או מרגרינה ותבלין פאי דלעת.
מורחים בתבנית שטוחה (תבנית פאי בעומק 25 ס"מ מתאימה).
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות צלזיוס. מפזרים מרשמלו וצולים לזמן קצר מאוד.