ברוסקטה של תירס מעושן ועגבניות
המתכון תירס סמוקי עגבניות Bruschettan עגבניות מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 60 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, מיץ לימון, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: Smokey Corn And Tomato Bruschetta, תירס בגריל עם מיונז ליים סמוקי, ו סלט תירס בגריל עם ויניגרט פפריקה סמוקי.
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני).
מברשת תירס ובצל עם שמן; מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מניחים תירס, חצאי בצל ועגבניות על גריל. מבשלים עד תירס חרוך, בצל הוא רק רך, ועורות עגבניות הם שלפוחיות ומשוחררות, מסתובב לעתים קרובות, על 12 דקות עגבניות ו 15 דקות עבור תירס ובצל.
העברה לסדין אפייה מרופדת בנייר כסף וקריר.
מברשת לחם עם שמן; מפזרים מלח ופלפל. גריל עד קריספ, על 2 דקות לכל צד. עגבניות הליבה לחתוך במחצית אופקית. בעדינות לסחוט או כפית החוצה מיצים וזרעים. קוביות גס בשר עגבניות ומניחים בקערה בינונית.
חותכים גרעינים תירס מקלח; מוסיפים גרעינים לעגבניות. קוצצים בצל; מוסיפים לעגבניות.
מערבבים שום, מיץ ליים, פפריקה, ושמן 1 כף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. האם קדימה יכול להתבצע 3 שעות קדימה. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.