קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטי חום תפוח עם סורגום זבגליונה

בטי חום תפוח עם סורגום זבגליונה
תפוח חום בטי עם Sorghum Zabaglione הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם עד 8 תפוחים, שעועית וניל, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוח חום בטי, תפוח חום בטי, ו תפוח חום בטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. חמאה קלה 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה גדולה, לזרוק את התפוחים עם סוכר מגורען, קינמון, זנגביל, מיץ לימון, ואת תרמיל וניל וזרעים. מכסים בניילון נצמד ונותנים לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
קרע את הלחם ודופק במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
פרוש את פירורי הלחם על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט בתנור במשך 5 עד 8 דקות, עד הזהב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
בעוד פירורי הלחם קלייה, מניחים 4 כפות של החמאה לתוך סיר קטן על אש בינונית. מבשלים עד מוצקי החלב נפרדים מן השומן והחמאה מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הלחם, הסוכר החום והחמאה החומה החמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הוסף כרבע מתערובת פירורי הלחם לתפוחים. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
8
למלא את צלחת אפייה מוכנה עם תערובת תפוחים. נקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מכסים את החלק העליון עם תערובת פירורי לחם הנותרים. לחץ למטה בחוזקה על כל החלק העליון, כך התערובת היא ארוזה בחוזקה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
10
אופים על המדף האמצעי של התנור עד שהתפוחים רכים והמיצים מתחילים לבעבע, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מגישים חם עם כף 1/2 כוס של sorghum zabaglione על גבי כל חלק.
מרכיבים שתצטרך
סורגוםסורגום
12
© 2011 Clarkson PotterHUGH ACHESON is the chef/partner of the Athens, Georgia, restaurants Five and Ten (named best Atlanta restaurant by The Atlanta Journal-Constitution) And The National; the shop Gosford Wine; and his Atlanta restaurant, Empire State South. הוא מועמד חמש פעמים לפרס "השף הטוב ביותר בדרום מזרח" מטעם ג ' יימס בירד וזכה בתואר "השף החדש הטוב ביותר" מטעם Food & Wine. הוא גר באתונה עם אשתו ושתי בנותיו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)