בטי חום תפוח עם סורגום זבגליונה
תפוח חום בטי עם Sorghum Zabaglione הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם עד 8 תפוחים, שעועית וניל, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוח חום בטי, תפוח חום בטי, ו תפוח חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. חמאה קלה 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה.
בקערה גדולה, לזרוק את התפוחים עם סוכר מגורען, קינמון, זנגביל, מיץ לימון, ואת תרמיל וניל וזרעים. מכסים בניילון נצמד ונותנים לשבת במשך 30 דקות.
קרע את הלחם ודופק במעבד מזון.
פרוש את פירורי הלחם על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט בתנור במשך 5 עד 8 דקות, עד הזהב. תניח בצד.
בעוד פירורי הלחם קלייה, מניחים 4 כפות של החמאה לתוך סיר קטן על אש בינונית. מבשלים עד מוצקי החלב נפרדים מן השומן והחמאה מתחילה להשחים.
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הלחם, הסוכר החום והחמאה החומה החמה.
הוסף כרבע מתערובת פירורי הלחם לתפוחים. לזרוק לשלב.
למלא את צלחת אפייה מוכנה עם תערובת תפוחים. נקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
מכסים את החלק העליון עם תערובת פירורי לחם הנותרים. לחץ למטה בחוזקה על כל החלק העליון, כך התערובת היא ארוזה בחוזקה בצלחת.
אופים על המדף האמצעי של התנור עד שהתפוחים רכים והמיצים מתחילים לבעבע, 25 עד 35 דקות.
מגישים חם עם כף 1/2 כוס של sorghum zabaglione על גבי כל חלק.
© 2011 Clarkson PotterHUGH ACHESON is the chef/partner of the Athens, Georgia, restaurants Five and Ten (named best Atlanta restaurant by The Atlanta Journal-Constitution) And The National; the shop Gosford Wine; and his Atlanta restaurant, Empire State South. הוא מועמד חמש פעמים לפרס "השף הטוב ביותר בדרום מזרח" מטעם ג ' יימס בירד וזכה בתואר "השף החדש הטוב ביותר" מטעם Food & Wine. הוא גר באתונה עם אשתו ושתי בנותיו.