קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

בטן חזיר מזוגגת עם אננס צלוי

בטן חזיר מזוגגת עם אננס צלוי
לך לחנות ותביא את צ'ילי פובלנו, חומץ תפוחים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. מתכונים דומים: בטן חזיר מזוגגת עם אננס צלוי, אננס בגריל, בטן חזיר פריך, בורטן ופיצה ארוגולה, ו מנגו-צלעות חזיר מזוגגות עם ריבת אננס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 121°. בטן חזיר העונה בכל רחבי עם 4 כפיות מלח 2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים צ ' יילס במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים בטן חזיר, צד העור למטה, על גבי צ ' ילי; טפטוף עם אגבה 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
4
יוצקים הנותרים 1/2 כוס אגבה ו 2 כוסות מים למחבת. מכסים את המחבת בחוזקה עם מכסה או שתי שכבות של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לתנור ומבשלים חזיר במשך 3 שעות, עם מיצי פאן כל שעה. הפוך את החזיר. מבשלים עד מאוד רך, על 4 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר חזיר למחבת צלייה אחרת (אם עצם, להסיר ולהשליך עצמות). מסננים נוזלים מן המחבת צלייה הראשונה לתוך סיר (צריך להיות על 5 1/2 כוסות); צ ' ילי מילואים. להרתיח בעדינות מיצים עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 45-50 דקות; להוסיף צ ' ילי שמורות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בואו זיגוג מגניב; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
בינתיים, לכסות חזיר עם קלף או נייר שעווה. למעלה עם צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מניחים משקולות, כגון שימורים גדולים, על גבי. תירגע בן לילה.
11
לחמם זיגוג. לבנות אש בינונית-חמה בגריל פחם,או לחמם גריל גז גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
מברשת מתלה גריל עם שמן. גריל אננס עד חרוך יפה, 2-3 דקות לכל צד; מקום על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
תן לגריל להתקרר לחום בינוני. חותכים את בטן חזיר לתוך 1 " - חתיכות עבות. גריל עד מחומם ו פריך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
מברשת חזיר עם חלק זיגוג מרוטב צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
15
כדי לשרת, מניחים 2 או 3 פרוסות אננס על כל צלחת; זיגוג כפית, ולאחר מכן העליון עם בטן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
בטן חזירבטן חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
טפטוף עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו