קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

בטן חזיר מזוגגת עם אננס צלוי

בטן חזיר מזוגגת עם אננס צלוי
לך לחנות ותביא את צ'ילי פובלנו, חומץ תפוחים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. מתכונים דומים: בטן חזיר מזוגגת עם אננס צלוי, אננס בגריל, בטן חזיר פריך, בורטן ופיצה ארוגולה, ו מנגו-צלעות חזיר מזוגגות עם ריבת אננס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 121°. בטן חזיר העונה בכל רחבי עם 4 כפיות מלח 2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים צ ' יילס במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים בטן חזיר, צד העור למטה, על גבי צ ' ילי; טפטוף עם אגבה 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
4
יוצקים הנותרים 1/2 כוס אגבה ו 2 כוסות מים למחבת. מכסים את המחבת בחוזקה עם מכסה או שתי שכבות של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים לתנור ומבשלים חזיר במשך 3 שעות, עם מיצי פאן כל שעה. הפוך את החזיר. מבשלים עד מאוד רך, על 4 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר חזיר למחבת צלייה אחרת (אם עצם, להסיר ולהשליך עצמות). מסננים נוזלים מן המחבת צלייה הראשונה לתוך סיר (צריך להיות על 5 1/2 כוסות); צ ' ילי מילואים. להרתיח בעדינות מיצים עד מופחת על 1 1/4 כוסות, 45-50 דקות; להוסיף צ ' ילי שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו זיגוג מגניב; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
בינתיים, לכסות חזיר עם קלף או נייר שעווה. למעלה עם צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מניחים משקולות, כגון שימורים גדולים, על גבי. תירגע בן לילה.
11
לחמם זיגוג. לבנות אש בינונית-חמה בגריל פחם,או לחמם גריל גז גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מברשת מתלה גריל עם שמן. גריל אננס עד חרוך יפה, 2-3 דקות לכל צד; מקום על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
תן לגריל להתקרר לחום בינוני. חותכים את בטן חזיר לתוך 1 " - חתיכות עבות. גריל עד מחומם ו פריך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
14
מברשת חזיר עם חלק זיגוג מרוטב צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
15
כדי לשרת, מניחים 2 או 3 פרוסות אננס על כל צלחת; זיגוג כפית, ולאחר מכן העליון עם בטן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
בטן חזירבטן חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
טפטוף עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו