בטן חזיר מזוגגת עם רוטב ברביקיו ג'ינג'ר
המתכון מזוגג חזיר בטן עם רוטב ברביקיו ג'ינג'ר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 4 שעות ו-25 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם זנגביל, מלח כשר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בטן חזיר מזוגגת הדר, קפה-אפרסק זיגוג חזיר בטן, ו נתחי בשר חזיר מזוגגים בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כפיות מלח והסוכר החום בקערה. לשפשף את החזיר עם תערובת הסוכר החום. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות, או בין לילה.
מחממים את שמן הירקות בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מוסיף את השום, ג ' ינג ' ר פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות יותר.
מוסיפים את הקטשופ, מיץ תפוחים, רוטב צדפות, חומץ, אבקת חרדל ו-1/4 כפית מלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה, כ 20 דקות.
תן מגניב 15 דקות, ולאחר מכן להעביר לבלנדר מחית עד חלקה. הניחו בצד רבע מהרוטב למנה.
הסר את בטן החזיר מהמקרר כ -30 דקות לפני הצלייה. מחממים גריל בינוני, ואז להתכונן חום עקיף: עבור גז, לכבות את המבערים בצד אחד. עבור פחם, לדחוף את הגחלים לצד אחד.
מניחים מחבת טפטוף מתחת לסורגים בצד הקריר של הגריל.
מברישים את הסורגים גריל עם שמן צמחי.
מניחים את החזיר בצד הקריר של הגריל (חום עקיף) ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד מזלג מכרז אבל לא מתפרק, 2 שעות, 30 דקות עד 3 שעות, צחצוח עם הרוטב מדי פעם בשעה האחרונה של הבישול. להעביר את החזיר לצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) ומבשלים, מפנה וצחצוח עם רוטב יותר, עד מזוגגים קל חרוך, על 5 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 20 דקות. חותכים את בטן החזיר ומגישים עם לחם תירס ורוטב שמורות.