בייבי אפונה עם בייקון כרישה פריכה
אפונה ריחנית עם בייקון וכרישה פריכה יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם אפונה תינוק, מלח ופלפל, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלט סלק עם כרישה פריכה ובייקון, בייבי אפונה עם בייקון ושקדים, ו אפונה ירוקה עם בייקון פריך.
הוראות
שטוף היטב את הכרישות והתייבש. בסיר גדול, לחמם 1/2 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את כל אבל 1/2 כוס הכרישה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכרישה לצלחת נייר towellined. זרוק את השמן. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה, עמוקה, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 5 דקות.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר וקרמבל.
מוסיפים את 1/2 כוס הנותרים של כרישה ואת הקורנית לשומן במחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני עד כרישה הם מתרככים, על 8 דקות.
הוסף 1/2 כוס של מלאי טורקיה עשיר ומבשלים על אש מתונה עד שהוא מופחת בחצי, על 7 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהוא מופחת בחצי, על 5 דקות. מערבבים את האפונה, בייקון מתפורר ואת 1/2 כוס המניות הנותרים ולהביא לרתיחה. זרוק את זרזי הקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת קורנפלור ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, 3 עד 4 דקות.
להעביר את האפונה לקערה העליון עם כרישה פריכה רק לפני ההגשה.