בייגלה בירה שביר
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 353 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. לכי לחנות וקחי סירופ תירס, בוטנים קלויים קלות, בייגלה קל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האב. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ופריכיות בוטנים, זרעי דלעת בירה שביר, ו קרמל בייגלה בירה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה או מחצלת סיליקון וריססו בתרסיס בישול.
הגדר סיר גדול, כבד מעל חום גבוה.
מוסיפים את הסוכר, הבירה, סירופ התירס והוניל ומערבבים יחד. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין והנוזל מגיע לטמפרטורה של 305 מעלות F (כמות קטנה שצנחה במי קרח תקבע ותיצור גדיל כאשר ירד ב).
מוציאים מהחום ומערבבים את הבוטנים והבייגלה. בזהירות לשפוך על תבנית אפייה מוכן ולאפשר את הבירה שביר להתקרר לחלוטין על הדלפק העליון. לשבור את הממתקים לחתיכות פעם התקרר.