בייגלה רך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל בייגלה רך. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 89 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים, קמח, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות F עד 115 מעלות F), שמרים אגבה בקערה. להפריש 5 דקות.
במעבד מזון מצויד בלהב הבצק, דופק את קמח החיטה המלאה, 2 כוסות קמח לכל מטרה ומלח הים.
מוסיפים 1 ביצה ואת תערובת השמרים ואת הדופק במרווחים של 10 שניות עד הבצק מגיע יחד, על 3 פולסים. להתברר על לוח מקומח. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף עד 3/4 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי.
חותכים את הבצק ל 4 מנות שוות; מכסים במגבת נקייה.
על לוח משוריין, לרדד חתיכת בצק אחת לתוך מלבן 14-by-11 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה, עם צד קצר יותר מולך.
כדי להכין כעכים פשוטים, חותכים את מלבן הבצק לשבע רצועות 11 על 2 אינץ'. עבור בייגלה ממולאים, בצע את הוראות המילוי, ולאחר מכן לחתוך לרצועות.
אחד בכל פעם, לצבוט את הקצוות הארוכים לחתוך של כל רצועה יחד להתגלגל לתוך חבל 12 אינץ ' עם הידיים.
מעבירים את החבל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. לתפוס את הקצוות ולהביא אותם אחד לכיוון השני, יצירת צורה U, ואז לחצות את הקצה השמאלי על הקצה הימני כדי ליצור צורה בייגלה. לחצות את הקצה השמאלי על הזכות שוב לעשות טוויסט באמצע. חזור עם הבצק הנותר, ריווח בייגלה 3 סנטימטרים זה מזה. מניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות; מחממים את התנור ל 475 מעלות F.
לנצח את הביצה הנותרת בקערה.
מברישים את הבייגלה עם הביצה; מפזרים מלח או תוספות אחרות.
אופים עד השחמה, 16 עד 18 דקות.