בייגלה רך תוצרת בית
בייגלה רך תוצרת בית הוא מנת תוספת צמחונית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בייגלה רך תוצרת בית, בייגלה רך תוצרת בית, ו בייגלה רך תוצרת בית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את המים, הסוכר והמלח הכשר בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. אפשר לשבת במשך 5 דקות או עד שהתערובת מתחילה קצף.
מוסיפים את הקמח והחמאה, תוך שימוש בהתקשרות הוו לבצק, מערבבים במהירות נמוכה עד לשילוב טוב. שינוי למהירות בינונית ללוש עד הבצק הוא חלק ומתרחק מהצד של הקערה, כ 4 עד 5 דקות.
הסר את הבצק מהקערה, לנקות את הקערה ולאחר מכן שמן אותו היטב עם שמן צמחי. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בניילון נצמד ולשבת במקום חם במשך כ 50 עד 55 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. קו 2 מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף מברשת קלות עם שמן צמחי. תניח בצד.
להביא את 10 כוסות מים וסודה לשתייה לרתיחה מתגלגלת בסיר 8 ליטר או מחבת צלייה.
בינתיים, להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משומן מעט ולחלק ל 8 חתיכות שוות.
מרדדים כל פיסת בצק לתוך חבל 24 אינץ'. לעשות U-צורה עם החבל, מחזיק את הקצוות של החבל, לחצות אותם אחד על השני ולחץ על החלק התחתון של U כדי ליצור את הצורה של בייגלה.
מניחים על מחבת חצי גיליון מצופה קלף.
מניחים את הבייגלה לתוך המים הרותחים, 1 על 1, במשך 30 שניות.
הסר אותם מהמים באמצעות מרית שטוחה גדולה. חזור למחבת חצי גיליון, לצחצח את החלק העליון של כל בייגלה עם חלמון ביצה מוכה ותערובת מים ומפזרים מלח בייגלה.
אופים עד חום זהוב כהה בצבע, כ 12 עד 14 דקות.
העברה למתקן קירור לפחות 5 דקות לפני ההגשה.