קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

בייגלים

בייגלים
בייגלים זה טבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 293 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח לחם, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בייגלים, בייגלים, ו הכל בייגלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עשה קדימה
2
כדי להפוך את הבצק, מערבבים את סירופ מאלט, שמרים ומלח למים פושרים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מאלטסירופ מאלט
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים את הקמח לתוך קערת ערבוב ויוצקים בתערובת סירופ מאלט. אם משתמשים במיקסר, השתמש בוו הבצק ומערבבים במהירות הנמוכה ביותר במשך 3 דקות. אם ערבוב ביד, להשתמש בכפית גדולה, חזקה ומערבבים במשך כ 3 דקות, עד מעורבב היטב. הבצק צריך ליצור כדור נוקשה, גס, ואת הקמח צריך להיות hydrated לחלוטין; אם זה לא, מערבבים קצת יותר מים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מאלטסירופ מאלט
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
תן את שאר הבצק במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
לחדש ערבוב עם הוו הבצק על המהירות הנמוכה ביותר במשך 3 דקות נוספות או להעביר משטח עבודה משוריין מאוד קל ללוש ביד במשך כ 3 דקות כדי להחליק את הבצק ולפתח את הגלוטן. הבצק צריך להיות נוקשה אך גמיש, עם סטיני, בקושי דביק מרגיש. אם הבצק נראה רך מדי או דביק מדי, לערבב או ללוש קצת יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מניחים את הבצק בקערה נקייה ומשומנת קלות, מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד, ומניחים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כאשר אתה מוכן לעצב את הבייגלים, להכין מחבת גיליון על ידי רירית אותו עם נייר קלף או מחצלת סיליקון, ואז ערפול זה עם שמן ספריי או קל ציפוי אותו עם שמן. מחלקים את הבצק ל 6 עד 8 חתיכות שוות. (בייגל טיפוסי הוא כ 4 אונקיות או 113 גרם לפני האפייה, אבל אתה יכול לעשות אותם קטנים יותר. אם אתה עושה יותר מ 6 בייגלים, ייתכן שיהיה עליך להכין 2 מחבתות גיליון.) טופס כל חתיכה לתוך כדור רופף על ידי מגלגל אותו על משטח עבודה נקי, יבש עם יד חפתים. (אל תשתמש בקמח על משטח העבודה. אם הבצק מחליק סביב ולא מכדרר, נגב את המשטח במגבת נייר לחה ונסה שוב; החלק הקל של הלחות יספק מספיק כוח משיכה עבור הבצק כדי ליצור כדור. ישנן שתי שיטות כדי לעצב את הכדורים לתוך בייגלים.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
השיטה הראשונה היא לתקוע חור במרכז הכדור כדי ליצור צורת דונאט. מחזיק את הבצק עם שני האגודלים בחור, לסובב את הבצק עם הידיים, בהדרגה למתוח אותו כדי ליצור חור על 2 סנטימטרים בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
השיטה השנייה, המועדפת על ידי יצרני בייגל מקצועיים, היא להשתמש בשתי הידיים (כמות נכבדה של לחץ) לגלגל את הכדור לתוך חבל על 8 אינץ ' ארוך על משטח עבודה נקי ויבש. (שוב, לנגב את פני השטח עם מגבת לחה, במידת הצורך, כדי ליצור חיכוך מספיק על משטח העבודה.) מתח את החבל מעט בכל קצה להרטיב את הסנטימטר האחרון או כך של הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים קצה אחד של הבצק בכף היד ועוטפים את החבל סביב היד כדי להשלים את המעגל, הולך בין האגודל לאצבע ולאחר מכן כל הדרך מסביב. הקצוות צריכים לחפוף על ידי כ 2 אינץ'. לחץ על חופפים מסתיים יחד על ידי סגירת היד שלך, ולאחר מכן לחץ על התפר לתוך משטח העבודה, מגלגל אותו הלוך ושוב כמה פעמים כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
הסר את הבצק מהיד שלך, לסחוט אותו אפילו את עובי אם צריך להיות ויצירת חור של כ 2 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מניחים כל בייגל בצורת על מחבת גיליון מוכן, ואז ערפל עם שמן ריסוס או מברשת עם ציפוי אור של שמן. מכסים את כל המחבת בניילון נצמד ומקררים בין לילה או עד 2 ימים. (ניתן גם להגיה את חתיכת הבצק המלאה בקערה המשומנת למשך הלילה ולאחר מכן לעצב את הבייגלים ביום האפייה, 60 עד 90 דקות לפני הרתיחה והאפייה, או ברגע שהם עוברים את מבחן המצוף.)
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
ביום האפייה
1
מניחים את אחד הבייגלים בקערה קטנה של מים קרים. אם הוא שוקע ולא צף בחזרה אל פני השטח, לנער אותו, להחזיר אותו למחבת, ולחכות עוד 15 עד 20 דקות, ואז לבדוק את זה שוב. כאשר בייגל אחד עובר את המבחן לצוף, הם כולם מוכנים להיות מבושלים. אם הם עוברים את הבדיקה לצוף לפני שאתה מוכן להרתיח ולאפות אותם, להחזיר אותם למקרר אז הם לא overproof. כ 30 דקות לפני האפייה, מחממים את התנור ל 260° (260°C) ולאסוף ולהכין את הקישוטים שלך (זרעים, בצל, שום, וכן הלאה).
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
כדי להפוך את הנוזל הלא חוקי, למלא סיר עם 2 ל 3 ליטרים (64 ל 96 עוז / 181 ל 272 גרם) של מים, לוודא המים הוא לפחות 4 אינץ ' עמוק. מכסים, מביאים לרתיחה, ואז מורידים את החום כדי לשמור על מבשלים. מערבבים בסירופ מאלט, סודה לשתייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סירופ מאלטסירופ מאלט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מנמיכים בעדינות כל בייגל לתוך הנוזל המבעבע של ציד בלתי חוקי, ומוסיפים כמה שיותר שיתאימו בנוחות לסיר. הם צריכים כולם לצוף אל פני השטח בתוך 15 שניות. לאחר 1 דקה, השתמש בכפית מחוררת כדי להפוך כל בייגל מעל. לחלוט עוד 30 עד 60 שניות, ולאחר מכן להשתמש בכפית מחוררת להעביר אותו בחזרה למחבת, כיפת בצד למעלה. (חשוב כי נייר הקלף יהיה משומן קלות, או הנייר ידביק את עצמו לבצק כמו בייגל לאפות.)
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מפזרים על כמות נדיבה של תוספות שאתה אוהב ברגע הבייגלים לצאת מהמים (למעט סוכר קינמון; לראות את וריאציה לפרטים).
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
בייגלבייגל
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מעבירים את מחבת הבייגלים לתנור, ואז מורידים את חום התנור ל-450 ° F (232°C).
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 8 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבת ולבדוק את החלק התחתון של הבייגלים. אם הם מקבלים כהים מדי, במקום מחבת אחרת מתחת לתבנית האפייה. (הכפלת המחבת תהיה לבודד את תבנית האפייה הראשונה.)
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עוד 8 עד 12 דקות, עד הבייגלים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגניב על מתלה תיל לפחות 30 דקות לפני חיתוך או הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
וריאציות
10
אתה יכול להחליף כל כמות של קמח הלחם עם כמות שווה של קמח דגנים מלאים (לפי משקל), כגון חיטה או שיפון. אם אתה עושה זאת, להגדיל את המים בבצק על ידי 1 כף (0.5 עוז / 14 גרם) עבור כל 2 אונקיות (56.5 גרם) של קמח דגנים מלא אתה מחליף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיפוןשיפון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
למעלה הבייגלים שלך עם כל שילוב של הקישוטים הבאים: זרעי פרג, זרעי שומשום, מלח גס, או בצל יבש rehydrated או שום. (להשרות בצל יבש או שום במים כדי לכסות לפחות 1 שעה לפני החלת. התוספות יידבק אפילו טוב יותר אם אתה ראשון מברשת את החלק העליון של כל בייגל עם ביצה לבן לשטוף שנעשו על ידי לטאטא 1 ביצה לבן עם 1 כף (0.5 עוז / 14 גרם) של מים. אם משתמשים במלח גס כקישוט, זכור כי קצת הולך דרך ארוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל יבשבצל יבש
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
מלח גסמלח גס
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בייגלבייגל
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
עבור בייגל צימוקים, מערבבים 1 1/3 כוסות (8 עוז / 227 גרם) של צימוקים במהלך 2 הדקות האחרונות של ערבוב, ואם אתה אוהב קינמון, מערבבים 1/2 כפית (0.14 עוז / 4 גרם) של קינמון טחון לתוך הקמח לפני שאתה מתחיל לערבב. כאשר הבייגלים יוצאים מהתנור, מצחצחים את הצמרות עם חמאה מומסת וטובלים את החלק העליון למיטה של סוכר קינמון כדי לתת לו קרום קינמון טעים מאוד. אתה יכול לעשות סוכר קינמון על ידי לטאטא 2 כפות (1.6 עוז / 44 גרם) של קינמון טחון לתוך 1/2 כוס (4 עוז / 113 גרם) של סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בייגלבייגל
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
"Reprinted with permission from Peter Reinhart' s Artisan Breads Every Day: Fast And Easy Recipes for World Class Breads by Peter Reinhart, copyright © 200
14
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc."Photo credit: Leo Gong © 2009peter Reinhart הוא מדריך אפייה וחבר סגל באוניברסיטת ג' ונסון וויילס בשארלוט, צפון קרוליינה. הוא היה המייסד המשותף של האח ג ' וניפר.
15
מאפייה בסנטה רוזה, קליפורניה, והוא מחברם של שבעה ספרים על אפיית לחם, כולל הקרום ופירור, ספר הבישול של השנה של ג ' יימס בירד משנת 2002 ו-IACP, The Bread Book Of the Year
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
16
החניך של בייקר, ואת 2008 ג ' יימס בירד עטורת הפרסים של פיטר ריינהרט לחם כל התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5