בייקון בישול איטי-בירה החווה-Can טורקיה
. אם יש לכם בירה בצבע בהיר, חמאה, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: בייקון בישול איטי-ראנץ ' עוף ופסטה, סיר איטי תפוחי אדמה ראנץ בייקון גביני, ו פסטה עוף ברוטב בייקון מבושל איטי.
הוראות
לרסס את החלק הפנימי של סיר גדול איטי עם ספריי בישול.
מערבבים חמאה ו 1/2 רוטב החווה לערבב יחד בקערה עד בשילוב לחלוטין.
בזהירות לשחרר כל צד של העור של השד טורקיה ולהפיץ את תערובת חמאה החווה מתחת לעור.
מעבירים תרנגול הודו, עור כלפי מעלה, לבישול האיטי.
מפזרים הנותרים 1/2 רוטב ראנץ לערבב על שד טורקיה.
מניחים רצועות בייקון באופן שווה על פני טורקיה.
יוצקים בירה סביב חזה הודו.
מבשל בבישול האיטי להגדיר גבוה במשך 1 שעה. להפחית את החום נמוך לבשל עד טורקיה הוא במכרז, 6 עד 8 שעות.