בייקון וביצה חריפים
בייקון וביצה חריפים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב אדובו, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!), ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית על חום גבוה, חום 1 כף שמן. מבשלים שתי ביצים עד הקצוות מתחילים חום, 45 שניות. לשבור חלמונים; לבשל 15 שניות; להעיף.
מתבלים כל ביצה עם 2 כפיות טבסקו ופלפל שחור. למעלה כל ביצה עם 1 פרוסת גבינה; לבשל עד גבינה נמסה וקצוות ביצה פריך, 40 שניות.
הסר את הביצים מן המחבת; להפריש. חזור עם שאריות שמן וביצים.
מבשלים בייקון בקבוצות, מרפרף פעם אחת, עד פריך, 2 דקות לכל צד.
מניחים בייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. בקערה, לטאטא יחד מיונז ו adobo; להפיץ על פרוסות טוסט.
מחלקים בייקון, ביצים גבינה, עגבניות וכרוב בין 4 פרוסות טוסט; העליון עם פרוסות שנותרו.