קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון ועוגות תירס בצל ירוק

בייקון ועוגות תירס בצל ירוק
בייקון ועוגיות בצל ירוק הן אולי הלחם שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 346 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת אפייה, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מאפינס תירס עם בייקון צלוי בגריל, בראנץ ' ראשון: בצל ירוק ומאפינס תירס גבינה, ו מאפינס תירס בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור מחממים עד 400 מעלות F. קו מחבת מאפין 12 כוס סטנדרטית עם מצעים נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
2
במחבת nonstick גדולה, לבשל את הבייקון, על חום בינוני עד פריך וחום.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להעביר את הבייקון למגבות נייר; לנקז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החמאה, רוטב חריף וביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוטב חריףרוטב חריף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מערבבים את קמח התירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח ופלפל במעבד מזון. זרוק בקוביות החמאה הקרות. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד החמאה נחתכת דק התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
יוצקים את החומרים יבשים על תערובת חלב חמאה. לפזר את הבייקון ובצל ירוק על הבלילה. באמצעות מרית דקה וגמישה, מקפלים את הבלילה יחד, מגרדים את הנוזלים מלמטה בכל פעם והופכים את הקערה כפי שאתה לקפל. אין לקפל יתר על המידה; כמה כתמים יבשים הם בסדר. באמצעות כוס מעוגלת 1/3 של הבלילה עבור כל מאפין, למלא את ספינות הנייר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
חלב-חמאהחלב-חמאה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
7
אופים עד נפוחה השחמה בקצוות, ובוחן מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תן למאפינס לעמוד 5 עד 10 דקות. לסובב כל מאפין במקום כדי לשחרר את הקצוות מן המחבת. תרים את המאפינס על מתלה וקריר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.