בייקון ופימנטו מקרוני וגבינה
בייקון ופימנטו מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 927 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכו לחנות ותרימו את הבלוק גבינה אמריקאית, עלי פטרוזיליה, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 123 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו פימנטו מקרוני וגבינה, פימנטו מקרוני וגבינה, ו בייקון והמבורגרים גבינת פימנטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עמילן תירס, מתאדים חלב, וביצים בקערה בינונית ומקציפים עד הומוגנית. תניח בצד.
מניחים בייקון במחבת גדולה ולהוסיף 1/2 כוס מים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד המים התאדו בייקון מתחיל לרחוש. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך וחום, כ 5 דקות יותר. העברה לקערה יחד עם כל השומן שניתנו.
מוסיפים פימנטוס קצוץ לקערה וזורקים לשלב. תניח בצד.
לבשל פסטה בסיר מלאי גדול במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת 1 כוס מים בישול פסטה. לחזור סיר מלאי ולהוסיף מי בישול, בייקון (עם השומן שלה), pimentos, תערובת חלב התאדה, וגבינה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד גבינה מותכת ורוטב הוא שמנת וחלק. מוסיפים פטרוזיליה, שומרים קצת לקישוט.
מעבירים לקערה הגשה, למעלה עם פטרוזיליה נותרת, ומגישים מיד, ציפוי עם ביצה מטוגנת אם תרצה.