קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

בייקון ופרמזן פסטה פנה

בייקון ופרמזן פסטה פנה
. גשו לסופר וקנו בייקון, פסטה פנה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף בבישול איטי פרמזן עם פסטה פנה, פסטה פנה פשוטה עם רוטב פרמזן קל, ו בייקון פרובולונה פנה פסטה אופים.

הוראות

1
מניחים את הבייקון הקצוץ ואת הבצל במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים עד הבייקון הוא פריך והבצל מתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בעוד הבייקון והבצל מתבשלים, ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בצלבצל
פסטהפסטה
פנה!פנה!
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים פסטה, מעבירים לקערה גדולה, ומערבבים בשמן זית כדי לצפות את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מסננים את שומן החזיר מהמחבת, משאירים כמה כפות או לטעום. מערבבים את תערובת הבייקון המבושלת לתוך הפסטה, ומפזרים את גבינת הפרמזן על הפסטה. מערבבים לערבב את הגבינה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בייקון מבושלבייקון מבושל
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת