עוגיות חמאת שקדים עם טופי עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 102 קלוריות. מתכון זה משמש 48. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 6 אוהדים. אם יש לכם דבש, ממתיק סוכרולוז גרגירי, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון של 13%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו עוגיות שקדים טופי, עוגיות טופי-שקדים, ו עוגיות טופי שקדים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים חמאה, סוכר חום וממתיק בקערה גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים חמאת שקדים, ביצה, חלב, דבש ותמצית וניל לתערובת חמאה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים קמח לכל מטרה, קמח מלא, מלח וסודה לשתייה לתערובת חמאת שקדים; מקפלים פנימה חתיכות טופי עד שהבצק פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
חמאת שקדים
על הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודה
חתיכות טופי
ממתיק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מרדדים את הבצק לכדורים בגודל אגוז ומניחים 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה. לחץ ושטח כדורים בעזרת מזלג, ויצר צלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "