בייקון חווה גבינת ולינגטון
בייקון חווה גבינת ולינגטון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך רוטב ראנץ', בצק עלים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בייקון, חווה, עוף מקרוני וגבינה, בייקון חווה גבינה כדור, ו כוסות מקרוני עם בייקון ראנץ ' וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את בצק העלים על משטח קמח מאובק ולהתגלגל עד גדול מספיק כדי לעטוף סביב בר של גבינת שמנת.
מורחים את רוטב החווה על החלק החיצוני של גבינת שמנת, ולאחר מכן מעיל עם בייקון קצוץ.
מפזרים את הבצל הירוק אם משתמשים מעל גבי גבינת שמנת. מקפלים את המאפה כדי לכסות את גבינת שמנת, איטום התפר עם קצות האצבעות שלך וכמה טיפות מים. הכנס את הקצוות התלויים מתחת לגבינת הקרם כדי ליצור צורה מלבנית חלקה.
מברשת עם ביצה מוכה או חלב אם אתה רוצה לסיים מבריק.
מניחים את הבר בתוך מנה קטנה בתנור בטוח ואופים עד המאפה הוא זהוב גבינת שמנת רכה, 30 עד 35 דקות.
מגישים עם קרוסטיני וירקות.