בייקון חצי סהר-גבינת צ'דר
צריך מתאבן ללא גלוטן? פרונט בייקון-צ'דר יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 32 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב ראנץ', גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו גבינת צ'דר בייקון, שבשבת בייקון-צ'דר, ו שבשבת בייקון-צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
אם משתמשים בלחמניות סהר: לפרוש בצק; להפריד ל 2 מלבנים ארוכים. הקש כל אחד לתוך מלבן 12x4 אינץ', נוקבים לחיצה בחוזקה כדי לאטום. אם משתמשים בגיליון בצק: פורקים בצק; חותכים לאורכו 2 מלבנים ארוכים. הקש כל אחד לתוך מלבן 12x4 אינץ'.
מורחים רוטב על כל מלבן לקצוות.
מפזרים כל אחד עם בייקון, גבינת צ ' דר ובצל.
החל עם צד אחד קצר, להפשיל כל מלבן; הקש קצה לאטום. עם סכין משונן, לחתוך כל גליל לתוך 8 פרוסות; מקום לחתוך בצד למטה על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 12 עד 17 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב עמוק. מיד להסיר מגיליון עוגיות.