בייקון-עוגת אננס הפוכה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 573 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך סוכר מגורען, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני, הופך מדי פעם, עד פריך, 9 עד 11 דקות; להסיר מגבות נייר. דק קוצצים ומניחים בצד.
יוצקים את כל אבל 3 כפות טפטוף מהמחבת.
מוסיפים 4 כפות חמאה להמס על אש נמוכה.
יוצקים לתוך מחבת עוגה 9 אינץ ' עגול, הטיית המחבת כדי מעיל התחתון.
מפזרים את הסוכר החום באופן שווה על תערובת החמאה.
מניחים טבעת אננס באמצע המחבת, ולאחר מכן לסדר את הטבעות הנותרות סביב בחוץ, חופפים אותם מעט במידת הצורך.
מפזרים על 3 כפות של בייקון קצוץ באמצע הטבעות וביניהם.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית. מקציפים את חמאת מקל 1 הנותרים ואת הסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות. להכות בביצים, אחד בכל פעם, ואז להכות בוניל. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה בתערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. הגבר את מהירות המיקסר לגבוה והכה עד שהבלילה חלקה, כ -15 שניות נוספות. מקפלים בבייקון הקצוץ הנותר.
מורחים את הבלילה על האננס במחבת.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה.
להעביר מתלה ולתת מגניב 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצה ולהפוך על מגש.
בואו להתקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.