קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון-עוגת אננס הפוכה

בייקון-עוגת אננס הפוכה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 573 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך סוכר מגורען, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני, הופך מדי פעם, עד פריך, 9 עד 11 דקות; להסיר מגבות נייר. דק קוצצים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
תנורתנור
2
יוצקים את כל אבל 3 כפות טפטוף מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים 4 כפות חמאה להמס על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
יוצקים לתוך מחבת עוגה 9 אינץ ' עגול, הטיית המחבת כדי מעיל התחתון.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
5
מפזרים את הסוכר החום באופן שווה על תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
6
מניחים טבעת אננס באמצע המחבת, ולאחר מכן לסדר את הטבעות הנותרות סביב בחוץ, חופפים אותם מעט במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מפזרים על 3 כפות של בייקון קצוץ באמצע הטבעות וביניהם.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
8
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית. מקציפים את חמאת מקל 1 הנותרים ואת הסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות. להכות בביצים, אחד בכל פעם, ואז להכות בוניל. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה בתערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. הגבר את מהירות המיקסר לגבוה והכה עד שהבלילה חלקה, כ -15 שניות נוספות. מקפלים בבייקון הקצוץ הנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
חמאהחמאה
בייקוןבייקון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מורחים את הבלילה על האננס במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
11
להעביר מתלה ולתת מגניב 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצה ולהפוך על מגש.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
12
בואו להתקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
13
צילום: יונהי קים