בייקון עטוף Tater Tots®
בייקון עטוף Tater Tots® יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם רוטב פלפל, בייקון במרכז לחתוך, גבינת צ'דר חדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תפוחי אדמה עטופים בבייקון, תפוחי אדמה עטופים בבייקון, ו תפוחי אדמה עטופים בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
הניחו כל פרוסת בייקון על משטח עבודה והניחו גוש תפוחי אדמה במרכז כל פרוסת בייקון.
חותכים חריץ במרכז כל גוש תפוחי אדמה ומניחים חתיכת גבינת צ ' דר לתוך החריץ. מעל כל גוש עם קורטוב של רוטב חריף. לעטוף בייקון סביב כל גוש תפוחי אדמה מלא ולאבטח את הבייקון לגוש עם קיסם.
להעביר את נאגטס עטוף לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד נאגטס מבושלים דרך בייקון הוא פריך, 15 עד 20 דקות.