קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

בייקון עטוף אננס וערמוני מים

בייקון עטוף אננס וערמוני מים
בייקון עטוף אננס וערמוני מים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 77 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בייקון, חתיכות אננס, קיסמים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בייקון עטוף אננס וערמוני מים, בייקון עטוף ערמוני מים, ו בייקון עטוף ערמוני מים.

הוראות

1
מערבבים את ערמוני המים יחד עם אבקת שום ורוטב סויה בקערה קטנה. הניחו בצד להשרות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מיםערמוני מים
אבקת שוםאבקת שום
רוטב סויהרוטב סויה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מסננים את ערמוני המים, משליכים את רוטב הסויה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מיםערמוני מים
רוטב סויהרוטב סויה
4
מניחים נתח אננס במרכז כל חתיכת בייקון, ולאחר מכן מניחים ערמון מים על גבי זה. מקפלים את הקצוות של הבייקון על ערמון המים, ומאובטחים עם קיסם. חזור עם בייקון שנותר, אננס, ערמוני מים. בעדינות לזרוק את הבייקון עטוף ערמונים עם סוכר חום בקערה, ולאחר מכן במקום על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מיםערמוני מים
סוכר חוםסוכר חום
ערמוניםערמונים
אננסאננס
בייקוןבייקון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קיסמיםקיסמים
קערהקערה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, ולאחר מכן להפוך את החלקים על פני, ולהמשיך לאפות 15 עד 35 דקות יותר עד הבייקון מבושל במידה הרצויה שלך של doneness. לנקז בקצרה על צלחת מרופדת מגבת נייר, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור