בייקון צלוי עוף
עוף צלוי בייקון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 6 . מתכון זה מ Allrecipes יש 11 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, פפריקה, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. נסו עוף צלוי עם תפוחי אדמה ובייקון, בייקון ועוף צלוי תפוחים, ו עוף צלוי עם בייקון ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C).
תמרח חמאה על כל העוף. מתבלים במלח, פלפל וקורנית.
מניחים את הגזר בתוך החלל, ולקשור את הרגליים יחד.
מניחים את חזה העוף למעלה במחבת צלייה.
מניחים רצועות בייקון על החלק העליון של העוף, ומאובטחים עם קיסמים.
יוצקים את מרק הבשר למחבת הצלייה - לא לשפוך על הבייקון.
צלי במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C). למרוח עם חלק מהמרק. המשך לצלות במשך 1 שעה ו 15 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית היא 180 מעלות F (82 מעלות C) כאשר נלקח בחלק העבה ביותר של הירך. למרוח כל 15 דקות עם המרק.
הסר את הבייקון ולהשליך קיסמים. צולים את העוף במשך 15 דקות נוספות כדי לחמם את העור.
העברה לצלחת הגשה, ולהסיר את הקשרים. אתה יכול לאכול את הבייקון, אבל עדיף להשליך את הגזר.