בייקון קולארד ירוקים
עלי קולרד עם בייקון דורשים כשעה ו-20 דקות מתחילתם ועד סופן. תוספת זו מכילה 158 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-9 מנות. תמורת 1.82 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתית וקמאית . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. רק מעט אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם רצועות בייקון עבות, מלח, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 74% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו עלי קולרד עם בייקון , לחם ללא גלוטן וללא קמח עם עלי קולרד , ועלי קולרד עם שעועית לבנה ונקניקיות .
הוראות
חותכים גבעולים עבים מעלי קולרד; קוצצים גס את העלים. מטגנים בייקון בתנור הולנדי במשך 3 דקות.
מוסיפים בצל; מבשלים עוד 8-9 דקות או עד שהבצל רך והבייקון פריך.
מוסיפים ירקות; מבשלים רק עד שהם נובלים.
מוסיפים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 45-50 דקות או עד שהירקות רכים.