קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

בייקון שוויצרי המבורגרים עם עגבניות ואבוקדו

בייקון שוויצרי המבורגרים עם עגבניות ואבוקדו
המתכון בייקון המבורגרים שוויצרים עם עגבניות ואבוקדו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1012 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו עלי טימין, בייקון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו כריכי בייקון, שוויצרי, עגבניות ואבוקדו, בייקון המבורגרים שוויצריים, ו בייקון ממולאים אבוקדו עוף שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה תהיה צולה את ההמבורגרים, preheat גריל ברביקיו בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
בעוד הגריל מתחמם, לבשל את הבייקון על הכיריים במחבת גדולה על אש בינונית נמוכה עד שהוא פשוט פריך, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מעביר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר ומניח אותו בצד כדי לנקז. (אם אתה מעדיף panfry את ההמבורגרים, להזמין 2 כפות של שומן בייקון במחבת.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את הבשר, ווסטרשייר, טבסקו, טימין, ומלח ופלפל בקערה, ולזרוק בקלילות עם מזלג לשלב. טופס את התערובת לתוך 4 קציצות, כל כ 3 אינץ 'בקוטר ו 1 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
כאשר אתה מוכן לצלות את ההמבורגרים, שמן את הסורג גריל היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מוסיפים את ההמבורגרים והגריל במשך כ 3 דקות לנדיר, 4 דקות לבשר בינוני-נדיר. הפוך אותם וגריל עוד 3 או 4 דקות, ציפוי ההמבורגרים עם הגבינה ברגע האחרון של בישול. (או panfry את ההמבורגרים בשומן בייקון חם על אש בינונית במשך 3 דקות לכל צד לבשר נדיר, הוספת הגבינה כמתואר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מניחים את ההמבורגרים על הלחמניות הקלויות, ומעלים אותם עם בייקון, עגבניות, בצל, אבוקדו, וחסה. מכסים עם צמרות הלחמניות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מתכון מעשר: כל המאכלים שאנחנו אוהבים, עשרה מתכונים לכל אחד על ידי שילה לוקינס (Workman Publishing, 2008).