בייקון שוויצרי המבורגרים עם עגבניות ואבוקדו
המתכון בייקון המבורגרים שוויצרים עם עגבניות ואבוקדו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1012 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו עלי טימין, בייקון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו כריכי בייקון, שוויצרי, עגבניות ואבוקדו, בייקון המבורגרים שוויצריים, ו בייקון ממולאים אבוקדו עוף שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה תהיה צולה את ההמבורגרים, preheat גריל ברביקיו בינוני גבוה.
בעוד הגריל מתחמם, לבשל את הבייקון על הכיריים במחבת גדולה על אש בינונית נמוכה עד שהוא פשוט פריך, 6 עד 7 דקות.
מעביר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר ומניח אותו בצד כדי לנקז. (אם אתה מעדיף panfry את ההמבורגרים, להזמין 2 כפות של שומן בייקון במחבת.)
מניחים את הבשר, ווסטרשייר, טבסקו, טימין, ומלח ופלפל בקערה, ולזרוק בקלילות עם מזלג לשלב. טופס את התערובת לתוך 4 קציצות, כל כ 3 אינץ 'בקוטר ו 1 אינץ' עבה.
כאשר אתה מוכן לצלות את ההמבורגרים, שמן את הסורג גריל היטב.
מוסיפים את ההמבורגרים והגריל במשך כ 3 דקות לנדיר, 4 דקות לבשר בינוני-נדיר. הפוך אותם וגריל עוד 3 או 4 דקות, ציפוי ההמבורגרים עם הגבינה ברגע האחרון של בישול. (או panfry את ההמבורגרים בשומן בייקון חם על אש בינונית במשך 3 דקות לכל צד לבשר נדיר, הוספת הגבינה כמתואר.)
מניחים את ההמבורגרים על הלחמניות הקלויות, ומעלים אותם עם בייקון, עגבניות, בצל, אבוקדו, וחסה. מכסים עם צמרות הלחמניות ומגישים מיד.
מתכון מעשר: כל המאכלים שאנחנו אוהבים, עשרה מתכונים לכל אחד על ידי שילה לוקינס (Workman Publishing, 2008).