בייקון שוויצרי קציץ בשר
בייקון שוויצרי קציץ בשר הוא קטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 381 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם בייקון, חלב התאדה, בשר בקר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. נסו כיכר בשר גבינה שוויצרית, כיכר בשר בייקון, ו כיכר בשר בייקון וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הביצה, החלב, 1 כוס גבינה שוויצרית, 3/4 כוס בייקון, פירורי לחם, אבקת שום ואבקת בצל. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לכיכר בתוך 11 אינץ ' משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה.
אופים, חשופים, ב 350 ל 1 שעה או עד הבשר כבר לא ורוד מדחום בשר קורא 160 ל.
מפזרים את שארית הגבינה והבייקון.
אופים 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.