ביסק פירות ים
ביסק פירות ים דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 248 קלוריות. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר. אם יש לכם מיץ עגבניות, שן שום, רוטב עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 65 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יד די טוב של 55%. ביסק פירות ים, ביסק פירות ים, ו ביסק פירות ים אלגנטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתנור הולנדי מטגנים בצל ושום ב -3 כפות שמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להזהבה. מערבבים מרק ובלון. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, המיץ, היין, הבזיליקום, המלח והפלפל. חוזרים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות.
מוסיפים שמנת; מחממים (לא מרתיחים).
בינתיים, במחבת קטנה, מבשלים שרימפס ולובסטר בשמן שנותר עד שהשרימפס הופכים לורודים, כ -5 דקות.
מקשטים מנות עם בזיליקום נוסף.