אם יש לכם בייקון, גרידת תפוז, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פירות ים Provencal, תבשיל פירות ים Provencal # SundaySupper, ו מרק פירות ים.
הוראות
1
מבשלים את הבייקון: מבשלים את הבייקון על חום בינוני בסיר 6 עד 8 ליטר עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הסר את הבייקון מהסיר עם כפית מחוררת. מניחים בצד על מגבת נייר לשימוש לקישוט מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזיר
3
מבשלים את הבצל, סלרי, גזר: להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הבצל, סלרי וגזר. מבשלים 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים. אל תהיה חום.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את הדגים, העגבניות והשום ומבשלים עוד 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ממתק תמנון בריט
6
הוסף את גרידת התפוז, קאיין וזעפרן, ולאחר מכן להוסיף את מלאי רכיכות או כל מלאי שאתה משתמש. בקמצוץ אתה יכול אפילו להשתמש במניות עוף או ירקות, אבל הטעם של המרק יהיה שונה. מבשלים את זה בעדינות - אל תתנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת - במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
רכיכה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרן
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
7
תכיני עוד סיר. ממלאים בלנדר שליש מהדרך עם המרק ומערבבים אותו על גבוה (החל נמוך ואז עולה גבוה) במשך 1 דקה, או עד שהוא מטוהר היטב. תעבדו בקבוצות כדי לנקות את שאר המרק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזיר
8
יוצקים את מרק פירה לתוך הסיר הנקי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
1
שים את המרק על חום בינוני-נמוך ולהוסיף את הקרם. מערבבים היטב וטעם מלח, מוסיפים במידת הצורך. אל תתנו לרתיחה הזאת! או שזה עלול להישבר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
2
מגישים עם חתיכות בייקון או שמיר, לצד קצת לחם פריך. ורד יבש או יין אדום בהיר ילך טוב עם זה; הייתי מציע בוז ' ולה או פינו נואר.