ביסק פירות ים Provencal
אם יש לכם בייקון, גרידת תפוז, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פירות ים Provencal, תבשיל פירות ים Provencal # SundaySupper, ו מרק פירות ים.
הוראות
מבשלים את הבייקון: מבשלים את הבייקון על חום בינוני בסיר 6 עד 8 ליטר עד שהוא פריך.
הסר את הבייקון מהסיר עם כפית מחוררת. מניחים בצד על מגבת נייר לשימוש לקישוט מאוחר יותר.
מבשלים את הבצל, סלרי, גזר: להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הבצל, סלרי וגזר. מבשלים 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים. אל תהיה חום.
מפזרים קצת מלח על הכל כפי שהוא מבשל.
מוסיפים את הדגים, העגבניות והשום ומבשלים עוד 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף את גרידת התפוז, קאיין וזעפרן, ולאחר מכן להוסיף את מלאי רכיכות או כל מלאי שאתה משתמש. בקמצוץ אתה יכול אפילו להשתמש במניות עוף או ירקות, אבל הטעם של המרק יהיה שונה. מבשלים את זה בעדינות - אל תתנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת - במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
תכיני עוד סיר. ממלאים בלנדר שליש מהדרך עם המרק ומערבבים אותו על גבוה (החל נמוך ואז עולה גבוה) במשך 1 דקה, או עד שהוא מטוהר היטב. תעבדו בקבוצות כדי לנקות את שאר המרק.
יוצקים את מרק פירה לתוך הסיר הנקי.
שים את המרק על חום בינוני-נמוך ולהוסיף את הקרם. מערבבים היטב וטעם מלח, מוסיפים במידת הצורך. אל תתנו לרתיחה הזאת! או שזה עלול להישבר.
מגישים עם חתיכות בייקון או שמיר, לצד קצת לחם פריך. ורד יבש או יין אדום בהיר ילך טוב עם זה; הייתי מציע בוז ' ולה או פינו נואר.