קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק

ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק
ביסקוויטים עם חלב חמאה ורוטב נקניקייה יכולים להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2943 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, בצל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ו ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ביסקוויטים לחמאה
מרכיבים שתצטרך
(או עדין לפי הטעם האישי)(או עדין לפי הטעם האישי)
1
כפית את הקמח לתוך כוס המדידה שלך, וליישר אותו עם הצד האחורי של סכין. אם אתה לגרוף את הקמח, זה יהיה לארוז לתוך כוס המדידה, מניב יותר מדי קמח,
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
במקום 4 כפות כל חמאה וקיצור, אל תהסס להשתמש 8 כפות של קיצור או חמאה, או כל שילוב עד 8 כפות.1 מחממים תנור ל 450 F. להכין משטח מקומח לעיצוב הבצק ויש לי גיליון אפייה ungreased מוכן (מצופה יריעות משי אם יש לך אותם).2
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח בקערה בגודל בינוני. באמצעות מזלג או בלנדר מאפה לחתוך את קיצור חמאה. לעבוד מהר, אתה לא רוצה שומנים להמיס – המפתח ביסקוויטים רכים הוא טיפול מינימלי. התערובת צריכה להיות מתפוררת.3 לעשות באר בתערובת הקמח, ויוצקים בחמאה. מערבבים עם כף ומתמזגים רק עד שהנוזל נספג והבצק מתרחק מצדי הקערה-מוסיפים 1-2 כפות חמאה יותר אם הבצק יבש. לא לערבב; הבצק יהיה דביק, לא רטוב ולא יבש.4 עם ידיים מקומטות קלות, מוציאים את הבצק על משטח מקומח קלות ומקפלים אותו בעדינות על עצמו 2 או 3 פעמים. צורה לתוך 3/4 " עגול עבה. אם אתה משתמש מערוך, הקפד קמח זה הראשון כדי לשמור על הבצק מלהידבק לסיכה.5 באמצעות חותך ביסקוויט 2 אינץ', לחתוך את הביסקוויטים לחיצה ישר למטה (למנוע את הפיתוי לסובב את החותך כמו פיתול שומר את הביסקוויטים עולה). טובלים את החותך בקמח בין ייחורים כדי לשמור על הבצק מלהידבק לחותך.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים ביסקוויטים על תבנית האפייה, כך שהם פשוט לגעת (לצדדים פריכים, להשאיר מקום בין). לעצב מחדש בצק גרוטאות ולהמשיך לחתוך. זכור להתמודד עם הבצק מעט ככל האפשר.6
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם חמאה מומסת.נקניק Gravy1 מחממים סיר 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני (לשים כמה טיפות של מים במחבת – כאשר הם מתאדים, אתה יודע המחבת מוכנה). להתפורר נקניק לתוך המחבת ולתת לו חום במשך דקה או שתיים, ולאחר מכן להפוך לחום בינוני. המשך לבשל, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות יותר, עד שלא נשאר ורוד. מערבבים את הבצל ומבשלים עד שהם שקופים.2
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר נקניק עם מרית מחוררת או כף, משאיר את הטפטוף במחבת. אם פחות מ 3 כפות של טפטוף להישאר, להוסיף מספיק חמאה (או שומן חזיר) שווה על 3 כפות של טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הנקניק המבושל בחזרה למחבת על חום בינוני ומפזרים את הקמח על הנקניק. מערבבים את הקמח ומבשלים כ 6-8 דקות, עד שהתערובת מתחילה לבעבע והופכת מעט חום זהוב.3 מערבבים בתיבול עופות, אגוז מוסקט, רוטב ווסטרשייר, רוטב טבסקו ומלח – קוק במשך 1 דקה להעמיק את הטעמים. מוסיפים לאט את החלב ומבשלים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם, עד מעובה (כ -15 דקות). סבלנות, זה יתעבה!
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
רוטב טבסקורוטב טבסקו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.