קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק

ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק
ביסקוויטים עם חלב חמאה ורוטב נקניקייה יכולים להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2943 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, בצל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ו ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ביסקוויטים לחמאה
מרכיבים שתצטרך
(או עדין לפי הטעם האישי)(או עדין לפי הטעם האישי)
1
כפית את הקמח לתוך כוס המדידה שלך, וליישר אותו עם הצד האחורי של סכין. אם אתה לגרוף את הקמח, זה יהיה לארוז לתוך כוס המדידה, מניב יותר מדי קמח,
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
במקום 4 כפות כל חמאה וקיצור, אל תהסס להשתמש 8 כפות של קיצור או חמאה, או כל שילוב עד 8 כפות.1 מחממים תנור ל 450 F. להכין משטח מקומח לעיצוב הבצק ויש לי גיליון אפייה ungreased מוכן (מצופה יריעות משי אם יש לך אותם).2
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח בקערה בגודל בינוני. באמצעות מזלג או בלנדר מאפה לחתוך את קיצור חמאה. לעבוד מהר, אתה לא רוצה שומנים להמיס – המפתח ביסקוויטים רכים הוא טיפול מינימלי. התערובת צריכה להיות מתפוררת.3 לעשות באר בתערובת הקמח, ויוצקים בחמאה. מערבבים עם כף ומתמזגים רק עד שהנוזל נספג והבצק מתרחק מצדי הקערה-מוסיפים 1-2 כפות חמאה יותר אם הבצק יבש. לא לערבב; הבצק יהיה דביק, לא רטוב ולא יבש.4 עם ידיים מקומטות קלות, מוציאים את הבצק על משטח מקומח קלות ומקפלים אותו בעדינות על עצמו 2 או 3 פעמים. צורה לתוך 3/4 " עגול עבה. אם אתה משתמש מערוך, הקפד קמח זה הראשון כדי לשמור על הבצק מלהידבק לסיכה.5 באמצעות חותך ביסקוויט 2 אינץ', לחתוך את הביסקוויטים לחיצה ישר למטה (למנוע את הפיתוי לסובב את החותך כמו פיתול שומר את הביסקוויטים עולה). טובלים את החותך בקמח בין ייחורים כדי לשמור על הבצק מלהידבק לחותך.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים ביסקוויטים על תבנית האפייה, כך שהם פשוט לגעת (לצדדים פריכים, להשאיר מקום בין). לעצב מחדש בצק גרוטאות ולהמשיך לחתוך. זכור להתמודד עם הבצק מעט ככל האפשר.6
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם חמאה מומסת.נקניק Gravy1 מחממים סיר 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני (לשים כמה טיפות של מים במחבת – כאשר הם מתאדים, אתה יודע המחבת מוכנה). להתפורר נקניק לתוך המחבת ולתת לו חום במשך דקה או שתיים, ולאחר מכן להפוך לחום בינוני. המשך לבשל, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות יותר, עד שלא נשאר ורוד. מערבבים את הבצל ומבשלים עד שהם שקופים.2
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר נקניק עם מרית מחוררת או כף, משאיר את הטפטוף במחבת. אם פחות מ 3 כפות של טפטוף להישאר, להוסיף מספיק חמאה (או שומן חזיר) שווה על 3 כפות של טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הנקניק המבושל בחזרה למחבת על חום בינוני ומפזרים את הקמח על הנקניק. מערבבים את הקמח ומבשלים כ 6-8 דקות, עד שהתערובת מתחילה לבעבע והופכת מעט חום זהוב.3 מערבבים בתיבול עופות, אגוז מוסקט, רוטב ווסטרשייר, רוטב טבסקו ומלח – קוק במשך 1 דקה להעמיק את הטעמים. מוסיפים לאט את החלב ומבשלים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם, עד מעובה (כ -15 דקות). סבלנות, זה יתעבה!
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
רוטב טבסקורוטב טבסקו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)12 כפיות אבקת שוםחמאה או שומן חזיר (במידת הצורך)חמאה או שומן חזיר (במידת הצורך)12 כפיות אבקת שוםחמאה מומסת (אופציונלי: מברשת על גבי ביסקוויטים לאחר האפייה)חמאה מומסת (אופציונלי: מברשת על גבי ביסקוויטים לאחר האפייה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה מקוררת (בתוספת 1-2 כפות יותר, במידת הצורך)חמאה מקוררת (בתוספת 1-2 כפות יותר, במידת הצורך)1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק חזיר בטעם מרווהנקניק חזיר בטעם מרווה1חתיכות טופי הית' בר1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עצמי עולה (בתוספת תוספת עבור flouring פני השטח שלך)קמח עצמי עולה (בתוספת תוספת עבור flouring פני השטח שלך)2חתיכות טופי הית' ברסוכר (אופציונלי)סוכר (אופציונלי)1dasheרוטב טבסקו, פלפל קאיין, או רוטב חריף אחררוטב טבסקו, פלפל קאיין, או רוטב חריף אחר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קיצור ירקות (ראה עצות אפייה להלן)קיצור ירקות (ראה עצות אפייה להלן)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1dasheרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל לבן קצוץ דק או צהובבצל לבן קצוץ דק או צהוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.