ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק
ביסקוויטים עם חלב חמאה ורוטב נקניקייה יכולים להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2943 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, בצל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ו ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
כפית את הקמח לתוך כוס המדידה שלך, וליישר אותו עם הצד האחורי של סכין. אם אתה לגרוף את הקמח, זה יהיה לארוז לתוך כוס המדידה, מניב יותר מדי קמח,
במקום 4 כפות כל חמאה וקיצור, אל תהסס להשתמש 8 כפות של קיצור או חמאה, או כל שילוב עד 8 כפות.1 מחממים תנור ל 450 F. להכין משטח מקומח לעיצוב הבצק ויש לי גיליון אפייה ungreased מוכן (מצופה יריעות משי אם יש לך אותם).2
לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח בקערה בגודל בינוני. באמצעות מזלג או בלנדר מאפה לחתוך את קיצור חמאה. לעבוד מהר, אתה לא רוצה שומנים להמיס – המפתח ביסקוויטים רכים הוא טיפול מינימלי. התערובת צריכה להיות מתפוררת.3 לעשות באר בתערובת הקמח, ויוצקים בחמאה. מערבבים עם כף ומתמזגים רק עד שהנוזל נספג והבצק מתרחק מצדי הקערה-מוסיפים 1-2 כפות חמאה יותר אם הבצק יבש. לא לערבב; הבצק יהיה דביק, לא רטוב ולא יבש.4 עם ידיים מקומטות קלות, מוציאים את הבצק על משטח מקומח קלות ומקפלים אותו בעדינות על עצמו 2 או 3 פעמים. צורה לתוך 3/4 " עגול עבה. אם אתה משתמש מערוך, הקפד קמח זה הראשון כדי לשמור על הבצק מלהידבק לסיכה.5 באמצעות חותך ביסקוויט 2 אינץ', לחתוך את הביסקוויטים לחיצה ישר למטה (למנוע את הפיתוי לסובב את החותך כמו פיתול שומר את הביסקוויטים עולה). טובלים את החותך בקמח בין ייחורים כדי לשמור על הבצק מלהידבק לחותך.
מניחים ביסקוויטים על תבנית האפייה, כך שהם פשוט לגעת (לצדדים פריכים, להשאיר מקום בין). לעצב מחדש בצק גרוטאות ולהמשיך לחתוך. זכור להתמודד עם הבצק מעט ככל האפשר.6
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם חמאה מומסת.נקניק Gravy1 מחממים סיר 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני (לשים כמה טיפות של מים במחבת – כאשר הם מתאדים, אתה יודע המחבת מוכנה). להתפורר נקניק לתוך המחבת ולתת לו חום במשך דקה או שתיים, ולאחר מכן להפוך לחום בינוני. המשך לבשל, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות יותר, עד שלא נשאר ורוד. מערבבים את הבצל ומבשלים עד שהם שקופים.2
הסר נקניק עם מרית מחוררת או כף, משאיר את הטפטוף במחבת. אם פחות מ 3 כפות של טפטוף להישאר, להוסיף מספיק חמאה (או שומן חזיר) שווה על 3 כפות של טפטוף.
מוסיפים את הנקניק המבושל בחזרה למחבת על חום בינוני ומפזרים את הקמח על הנקניק. מערבבים את הקמח ומבשלים כ 6-8 דקות, עד שהתערובת מתחילה לבעבע והופכת מעט חום זהוב.3 מערבבים בתיבול עופות, אגוז מוסקט, רוטב ווסטרשייר, רוטב טבסקו ומלח – קוק במשך 1 דקה להעמיק את הטעמים. מוסיפים לאט את החלב ומבשלים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם, עד מעובה (כ -15 דקות). סבלנות, זה יתעבה!
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.