ביסקוויטים קלאסיים
המתכון הקלאסי לחמניות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ביסקוויטים קלאסיים, ביסקוויטים קלאסיים, ו לחמניות שמנת קלאסיות.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח, 3 כפות סוכר מגורען, אבקת אפייה, ומלח בקערה; מערבבים עם מקצף.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים 1/2 כוס חלב, וניל, ביצה לבן בקערה.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח (הבצק יהיה רך). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות.
מפזרים פני השטח של בצק עם דומדמניות מיובשות. עם ידיים מקורנות, ללוש 4 פעמים או רק עד דומדמניות משולבים.
לטפוח בצק למעגל 8 אינץ ' על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
חותכים בצק לתוך 12 טריזים, חיתוך, אבל לא דרך, בצק.
מברשת 2 כפיות חלב על פני השטח של הבצק; מפזרים 2 כפיות סוכר turbinado.
אופים ב 425 במשך 17 דקות או עד הזהב.
מגישים חם, או מגניב על מתלה חוט.