אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, סקונס תפוחי קרמל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . זה עובד היטב כארוחת בוקר לא יקרה לליל כל הקדושים . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תפוח, אבקת אפייה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סקונס תפוחי קרמל , סקונס תפוחי קרמל וסקונס תפוחי קרמל .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את הקמחים, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. בקערה קטנה מקציפים את השמנת, החלמון והוניל; להוסיף לחומרים היבשים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה תפוח. הופכים על משטח מקומח; ללוש 10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
דבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
טפח לתוך 5-in. מעגל.
4
חותכים לארבעה פלחים. מפרידים טריזים ומניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות.
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור סקון. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.