ביסקוטי שוקולד-מנטה
שוקולד מנטה ביסקוטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך תמצית מנטה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ביסקוטי מנטה שוקולד, ביסקוטי מנטה שוקולד, ו ביסקוטי מנטה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גיליון עוגיות גריז בהיר.
מערבבים סוכר, חמאה, תמצית מנטה וביצים בקערה גדולה עם כפית עד מעורבב. מערבבים בקמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים 1/2 כוסות ממתקים ו 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס (הבצק יהיה נוקשה). מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חצי לתוך מלבן 10x2 אינץ ' על גיליון עוגיות.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב על גיליון עוגיות 15 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות או עד חום בהיר פריך. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט.
ממיסים שבבי שוקולד על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. טובלים חצי מכל ביסקוטי לתוך שוקולד נמס; מפזרים סוכריות כתושות. מגניב לגמרי על נייר שעווה.