ביסקוטי תפוזים טבולים בשוקולד (קל יותר )
ביסקוטי כתום טבול שוקולד (קל יותר) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך וניל, מוצר ביצה ללא כולסטרול, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ביסקוטי תפוזים טבולים בשוקולד, שוקולד טבול ביסקוטי טופי, ו שוקולד טבול ביסקוטי אניס.
הוראות
מערבבים סוכר, רסק תפוחים, קליפת תפוז, וניל ומוצר ביצה בקערה גדולה. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. ללוש בצק על משטח מקומח קלות עד חלקה.
צורה חצי בצק בכל פעם לתוך מלבן, 10x3 אינץ', על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על גיליון עוגיות 15 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
מקום לחתוך צדדים על גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות, הופך פעם אחת, עד חום פריך וקליל. מיד להסיר מגיליון עוגיות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
טובלים קצה אחד של כל עוגייה לתוך שוקולד נמס.
מניחים על נייר שעווה עד שהשוקולד מוצק.