ביצה ואנשובי קרוסטיני
ביצת מתכון אנשובי קרוסטיני מוכן בסביבות 35 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, חתיכות צ'ייב, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אנשובי קרוסטיני עם בצל וצימוקים, אספרגוס טרי עם אנשובי-חמאה קרוסטיני, ו קרוסטיני עם מוצרן טרי ורוטב אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה עם מי קרח ומלח. להביא סיר של מים לרתיחה ונמוך ביצים עם כפית; לבשל 6 1/2 דקות עבור ביצה להגדיר ברכות.
העברת ביצים למי קרח מלוחים (מלח עוזר הקונכיות לרדת בקלות רבה יותר) וקריר לחלוטין, על 5 דקות. לקלף ביצים ולהניח בצד.
Broiler Preheat עם rack להגדיר 4 ב. מהחום.
מברשת בגט עם שמן ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. לחם טוסט, הופך פעם אחת, עד חום חם וזהוב, על 5 דקות. לשפשף בצד לחתוך לחם עם לימון שלם כדי לחלץ שמנים מקליפה.
השתמש 1 1/2-in. חותך עגול לחתוך 4 חורים במרווחים שווים בכל חצי באגט, או להשתמש בסכין לגרוף החוצה עם כף. פרוס לחם לרוחב בין חורים ל8 חתיכות.
חותכים ביצים חצי לרוחב ולהגדיר ביצה לתוך כל חור.
להניח 2 אנשובי מעל כל ומפזרים פטרוזיליה ועירית.
* מצא בחנויות מכולת מצוידות היטב או בשווקים איטלקיים ,או תחליף משומר רגיל באיכות טובה או אנשובי jarred כי יש לך זרק בויניגרט שרי קטן.