ביצה מקושקשת וגבינה נמסה.
ביצה מקושקשת וגבינה נמס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, צ'דר, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, נקניק וגבינה נמס., ו גבינת טונה נמסה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצאי באגט,לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת.
לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי ומלח בקערה גדולה.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
תן לבייקון להתקרר, להתפורר.
לנקז את כל אבל 1 כף. שמן.
מוסיפים תערובת ביצים למחבת ומבשלים, דוחפים והופכים ביצים עם מרית גדולה וגמישה כך שהם יוצרים גושים גדולים, עד לח אך מוצק, 2 עד 3 דקות.
ביצי כפיות על באגט. למעלה עם בייקון שמור, גבינה וצדפות. לצלות עד גבינה נמסה, 1 עד 2 דקות.