ביצה מקושקשת וטאקו נקניק עם אבוקדו ובצל ירוק
מתכון ביצה מקושקשת וטאקו נקניק עם אבוקדו בצל ירוק בעוד כ-20 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם ביצים, מלח ופלפל כשרים, פלחי ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בריא וטעים: ביצים מקושקשות בצל ירוק עם כמון, כריכי תה סלט ביצים אבוקדו, ו לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!).
הוראות
חום שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני. כאשר מנצנץ, להוסיף נקניק ובצל אדום ומבשלים, פירוק עם כף עץ, עד נקניק מבושל דרך בצל רכים, על 5 דקות.
הסר מהמחבת עם כף מחורצת ושמורה. לחסל מחבת עם מגבת נייר.
בקערה לשלב מיץ אבוקדו וליים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בחמאת חום מחבת נקייה על אש נמוכה בינונית עד שהחמאה נמסה, ולאחר מכן מוסיפים ביצים מוכות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרק מתחיל להחזיק יחד פודינג כמו. מקפלים נקניקיות שמורות ובצל ולהסיר מחום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומיד עוברים לקערה.
מחלקים ביצים מקושקשות באופן שווה בין טורטיות, העליון עם אבוקדו בצל ירוק ומגישים מיד עובר כוסברה קצוצה,סיד פרוס ורוטב חם אם תרצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.